Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifdeurkast monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifdeurkast monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifdeurkast monteren

Schuifdeurkast monteren

Ik wil graag een lundia schuifdeurkast bestellen bij gamma en dan door u laten monteren. Het gaat om een kast van 330cm breed en 260 cm hoog. Wat zal dit gaan kosten?

Schuifdeurkast laten monteren

Ik wil graag de schuifdeurkast laten monteren. Ik vroeg me af of jullie dat tegen een meerprijs ook kunnen doen voor mij?

Schuifdeurkast voorzien van nieuwe rails en deuren

Wij hebben een kast met 3 schuifdeuren. Wij willen daar andere deuren en rails in laten monteren. Ook willen we op het huidige zijpaneel een nieuw zijpaneel laten monteren in dezelfde kleur als de nieuwe deuren die wij al bij Gamma hebben gezien. Ik wil de kast hier even laten opmeten, zodat de juiste maat kan worden besteld. Gamma zal alles bij mij thuis afleveren, waarna de montage kan plaatsvinden. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave voor het inmeten en de montageklus.

Storemax kast laten monteren

Ik wil graag een 2 deurs Storemax schuifdeurkast in mijn huis laten monteren. De kast wordt niet aan het plafond of de muren bevestigd, maar is losstaand (er worden losse platen meegeleverd waaraan de deuren e.d. kunnen worden bevestigd).

Laminaat leggen en schuifdeurkast monteren

Het leggen van laminaat, een ondervloer en plinten. De totale oppervlakte is 60 m2. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Ook wil ik graag een schuifdeurenkast laten monteren.

Deuren in een schuifdeurkast zetten

Ik heb een schuifdeurkast gekocht, van ongeveer 220 cm breed. De kast is in elkaar gezet en alles kan er al in hangen. Het enige wat nog moet gebeuren is het plaatsen van de 2 schuifdeuren. Ik wil graag weten hoeveel dit gaat kosten en hoe lang het zou duren totdat iemand kan komen monteren.

2-deurs Lundia kast met interieur inmeten en monteren

Graag wil ik een Lundia schuifdeurkast met 2 deuren en een interieur willen laten inmeten en monteren. Na inmeten bestel ik de kast en na levering kan de maatwerk kast gemonteerd worden op de eerste verdieping.

Schuifdeurkast van Lundia monteren

Ik heb 2 Lundia kasten op maat besteld bij Gamma Westpoort. De twee 2-deurskasten worden binnen 1 á 2 weken geleverd. De kasten zijn inclusief interieur besteld. Graag uw offerte voor de montage kosten en wanneer de kasten in elkaar gezet kunnen worden.

Schuifdeurkast en interieur inmeten en monteren

Inmeten en monteren 2-deurs kast + Inmeten en monteren bijhorend interieur 2-deurs kast. Kast 284,- interieur 115,- Totaal: 399,- Klant woont in België Postcode is indicatief in verband met werkadres in België.

Lundia schuifdeurkast monteren

Een door ons bij Gamma bestelde Lundia schuifdeurkast wordt 23 maart afgeleverd. Wij hebben de kast zelf ingemeten en besteld. De kast is 3.02 meter breed x 2.50 meter hoog x 75.2 centimeter diep. De kast heeft 4 schuifdeuren, voornamelijk legplanken, 1 ladeblok met 2 lades en garderobestangen. Er hoeft geen verlichting in de kast geplaatst te worden.