Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifdeuren voor trapgat in de woonkamer monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifdeuren voor trapgat in de woonkamer monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifdeuren voor trapgat in de woonkamer monteren

Schuifdeuren voor een trapgat maken

Ik wil graag schuifdeuren met glas voor een open trap laten maken (zodat ze voor elkaar langs geschoven kunnen worden). Afmetingen; hoogte 2.36 meter en breedte 2.51 meter.

Schuifdeuren voor trapgat in de woonkamer monteren

Hebben een open trap. Willen deze graag dicht maken aan de hand van schuifdeuren (onder de trap bevind zich een voorraadkast). Graag twee schuifdeuren, 1 dichte kant en 1 met glas.

Trapgat dichtmaken met een schuifdeur

Trapgat dichtmaken door middel van 2 dichte schuifdeuren. De opening is 190 breed en 270 hoog. Zal zijn zodat er minder geluid naar boven komt dus materiaal moet wel dik zijn. Bij voorkeur kom ik in contact met een vakman uit of uit de directe omgeving van Woerden.

Wand met kozijnen met deuren plaatsen

Het gaat om het op een zolder plaatsen van 3 muurtjes: 2 van hout met gipsplaten betimmerd en isolatie en een liefst met kalkzandsteen blokken, ongeveer 13 m2, of anders mag het ook allemaal van hout. Daarin plaatsen van 2 deuren, inclusief kozijnen. De zolder loopt schuin af naar de zijkant. Plafondhoogte is 2550 mm. De muurtjes moeten als volgt geplaatst worden: - Muur 1: traphek omtimmeren voorzien van gipsplaten en isolatie tot aan het plafond zodat een muur komt langs trapgat van 1500 mm breed en 2550 mm hoog met een kozijn en deur van 1000 mm. - Muur 2: traphek omtimmeren voorzien van gipsplaten en isolatie tot aan het plafond zodat er een muur komt langs trapgat van 1200 mm breed en 2550 mm hoog met kozijn en deur van 1000 mm. - Muur 3: L-Vorm muur van kalkzandsteenblokken. Deze loopt de laatste 750 mm af een kast in met daarvoor schuifdeuren. De muur onderbreekt de kast. En de huidige verlichting moet verdeeld worden in 2 aparte schakelpunten. Deze verlichting bestaat uit spots in het verlaagde plafond en 2 wandlampen. Er is een plattegrond beschikbaar.

Trapgat maken en trap plaatsen

Ik wil graag een trapgat laten maken en een trap van de 1e verdieping naar de 2e verdieping. Het is een jaren '30 huis met houten vloer in Amsterdam. De kamer is 2.80 meter hoog, zonder de vloer zelf. En de breedte van de ruimte waar de trap komt te staan is 2 meter. Aan de ene kant staat een schoorsteen mantel en aan de andere kant staat een ingebouwde kast met schuifdeuren. Ik wil ook graag advies over wat voor een soort trap ik zou moeten nemen.

Kledingkast op maat laten maken

In een (kinder) slaapkamer wil ik een inbouwkast met zweef/schuifdeuren laten plaatsen. De hoogte van de kamer is 2.62 en de breedte (?) meter. De kast moet van binnen opgedeeld worden door brede planken voor bijvoorbeeld speelgoedbakken en een kledingkast gedeelte met planken en hanggedeelte. De kast komt boven het trapgat op de bovenste verdieping.

Timmerwerk drive inn woning

Timmerwerk drive inn woning: * 1 open trap moet dicht gemaakt worden. * het plafond van het laatste stukje trapgat verlagen, zodat er een kleine bergruimte ontstaat. * op de overloop is een balustrade bij het trapgat. Deze ballustrade moet aan de onderkant dicht gemaakt worden. De bovenste helft d.m.v. een glaswand, die eventueel uit twee schuifbare gedeeltes bestaan, zodat er bijvoorbeeld nog een wasrekje opgehangen kan worden. * het trapgat dient dan verder afgesloten te worden met een schuifdeur. Ook op de eerste verdieping moet een schuifdeur komen, dus in totaal 2 schuifdeuren aan het einde van de 2 trapgaten.

In twee slaapkamers de ...

In twee slaapkamers de zachtboardplafonds vervangen. In de zelfde kamers inbouwkasten realiseren: er bevindt nu een ruimte van 80cm tussen de kamers; deze moeten efficient ingedeeld worden en afgesloten worden met schuifdeuren. Op een van de kamers de kast om de hoek uitbouwen. Boven het trapgat een trapkast maken.