Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifdeuren monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifdeuren monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifdeuren monteren

PAX kast Ikea monteren

Ik heb een PAX kast van Ikea gekocht, 150 cm breed, 236 cm hoog met schuifdeuren. En 6 schuif-laatjes. Graag ontvang ik een offerte voor de montage incl. Aan de muur vastmaken (betonnen muur) en binnenverlichting

Lundia inloopkast inmeten en monteren

In de slaapkamer op de eerste verdieping komt een inloopkast van Lundia. De inloopkast heeft een schuine wand. Zie bijlage. Echter, in de bijlage staan schuifdeuren vermeld, maar de inloopkast wordt zonder schuifdeuren.

Aluminium taats schuifdeuren en een douchewand monteren

Ik wil graag twee taats-schuifdeuren, breedte 100 cm hoogte 200 cm in mijn inbouwkast. En een douchewand met een breedte 45 van cm en een hoogte van 210 cm. De taatsdeuren graag uitgevoerd in aluminium met slank profiel (met glas).

Zwart stalen/aluminium deuren monteren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het laten maken en plaatsen van onderstaande deuren: - 2 x een enkele taatsdeur in de afmeting 80x260 cm Worden beide in de hal geplaatst voor toegang naar een zijkamer/keuken. - 1 x dubbele taatsdeur, afmeting per deur 80x260 cm (2 deuren) Worden in de hal geplaatst als toegangsdeuren naar de woonkamer. Wanneer mogelijk. 1 dubbele schuifdeur met railbevestiging voor op de wand, afmeting per deur 80x260cm (2 deuren) (alleen met railbevestiging op de wand, voor schuifdeuren in de wand is geen ruimte. Alle deuren in 3-vlaks verdeling met smalle profielen. Type greep in overleg. Het betreft een woning op de 1e verdieping met houten verdiepingsvloeren zonder vloerverwarming. De binnenmuren bestaan uit drijfsteen. (woning 1900) Op dit moment wordt er verbouwd en is er derhalve ruimte om zaken aan te passen.

Maatwerk kast in de slaapkamer maken

Ik wil graag een inbouwkast van ongeveer 4 meter lang in onze schuine wand laten monteren. Met schuifdeuren en hang en leg opties. In het midden van de 4 meter moet er ruimte zijn voor een televisie van 1 meter. Ik wil graag weten wat de kosten hiervan zijn als jullie dit komen inmeten en monteren.

Montage Lundia inloopkast

Het gaat om het monteren van Lundia inloopkast bestaande uit een lange kant van 3,5 meter en twee poten van 1,5 meter met in totaal 7 schuifdeuren en twee open hoeken.

Stalen schuifdeuren met glas monteren

Graag ontvang ik offertes voor het realiseren en plaatsen van stalen schuifdeuren met glas voor een opening van 270 x 90 cm .

Schuifdeuren monteren

Ik wil schuifdeuren bij mijn trap gat op de eerst verdieping.

Schuifkasten plaatsen

Wij willen twee schuifkasten in ons appartement laten plaatsen van Storemax. De kastenwand komt van muur tot muur en is ongeveer 3,5 meter breed. We zoeken iemand die de schuifdeuren plus kastinterieur kan inmeten en monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lundia maatwerk schuifdeuren monteren

Wij willen een vrijblijvende offerte ontvangen van 2 Lundia maatwerk schuifdeuren. (Lars wit) klassieke deuren. Graag inclusief inmeet en montageservice. Er moet eerst worden bekeken of bevestiging van de rail aan bovenzijde mogelijk is. Omdat er beperkt ruimte is. De 30% kortingsactie geldt momenteel. En willen hier gebruik van maken als de offerte naar wens is. Afmetingen globaal: 240 cm. hoogte en 190 cm. en 90 cm. breed. Er hangt nu nog een rail zoals te zien is op de foto. Interieur is niet van toepassing.

Partners

Partners van Casius