Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifdeuren van kledingkast repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifdeuren van kledingkast repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifdeuren van kledingkast repareren

Schuifdeuren van een kast monteren

Ik zoek een klusjesman/timmer die een schuifdeur in een slaapkamer kan plaatsen en daarachter een opberg/kledingkast kan creëren. De schuifdeur moet ongeveer 248 cm breed worden. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Kledingkast met schuifdeuren repareren

Ik heb een groot kledingkast met schuifdeuren. De hoogte van de kast is 240 cm. De deuren zijn nog goed, de zijkanten en planken zijn nog goed maar de achterwand, een van de onder plank en de onder rel zijn kapot. Ik wil graag de kast repareren. Ik vraag me af hoeveel zou kosten inclusief materiaal.

Inbouwkasten maken en plaatsen

Materialen moeten geleverd worden door de vakman. Plaatsen van kamer afscheidingen middels kastenwanden. - Kledingkast 2e etage: (b x d x h): 400 x 60 x 293 cm. 4 kasten, om en om gespiegeld geplaatst. Met geluidsisolatie en schuifdeuren. - Kledingkast 1e etage (b x d x h): 359 x 60 x 236 cm. 4 kasten, om en om gespiegeld geplaatst. Met geluidsisolatie en schuifdeuren. - scheidingswand voor kantoor (b x d x h): 279 x 40 x 233 cm. Alle kasten een kant op gericht, met geluidsisolatie.

Kledingkast demonteren en opnieuw in elkaar zetten

Ik heb een kledingkast met schuifdeuren, de Alpha 150. Hij is gemonteerd maar niet goed afgemaakt. De deuren hangen onder los en ik heb nog veel schroefjes over. Er mankeert en ontbreekt van alles aan. Mijn vraag is kunt u deze kast gedeeltelijk demonteren en opnieuw in elkaar zetten? Nu kan ik niks met de kast.

Grote kledingkast plaatsen

Ik ben bezig met een verhuizing en wil in mijn nieuwe huis een grote kledingkast laten plaatsen met schuifdeuren. De lengte van de muur is 270 cm en de hoogte is 260 cm. De kast moet die hele muur gaan bedekken en aansluiten aan het plafond. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de montagekosten. Ik kan de kast zelf aanschaffen bij Gamma, maar de vakman mag mij ook voor de levering van de kast een offerte sturen.

Raam vernieuwen van tuinhuisje en schuifdeur kledingkast herstellen

Wij zoeken een vakman voor 2 verschillende klussen: we hebben een oud tuinhuisje waarin een raam moet worden vernieuwd, omdat het verrot is. Verder hebben we een kledingkast met schuifdeuren die niet zo goed meer rollen. Mogelijk moeten er daarin nieuwe rollertjes worden geplaatst. We willen een afspraak maken om de klussen hier te laten inmeten en beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Eenvoudige kast maken en kledingkast stellen

1. Van onze kledingkast in de slaapkamer sluit de harmonicadeur niet goed. Bovendien staat hij niet helemaal waterpas. 2. Onze meterkast sluit niet meer en we willen een nieuwe. Rechts van de huidige meterkast is een loze ruimte die we erbij willen voegen. Gaat wat ons betreft om een eenvoudige kast bij voorkeur met schuifdeuren. Links er aan vast willen we een lage kast onder de kapstok.

Kledingkast op maat maken

Ik wil graag een kledingkast op maat laten maken. De kast bevindt zich onder een hoogslaper, heeft een hoogte van 185 cm, breedte van 231 cm en een diepte van 60 cm. Graag van hout/underlayment en indien mogelijk met schuifdeuren. Minimaal 120 cm hanggedeelte, rest met legplanken. Wij weten niet hoe waterpas de vloer is. We willen de hoogte van de kast op 185 cm houden.

Schuifdeuren in de slaapkamerkast maken

Ik wil graag schuifdeuren in een kledingkast laten plaatsen, doen jullie dat? Betreft een vaste kast. Er zitten nu deurtjes voor. We willen graag schuifdeuren. De breedte van de kast is 3.22 meter. Er zitten nu 6 deurtjes in, we willen dan graag een rail beneden en een rail boven. Het plafond is aan de ene kant iets hoger dan aan de andere kant. Vanaf 15 juni kan er gekeken worden.

Maatwerkkast in elkaar zetten

Ik wil een kledingkast op maat laten installeren. Het gaat om een kast met schuifdeuren + het interieur van de kast. De kast is 2.65 meter breed en 2.65 meter hoog. De diepte is 59.5 cm. Wat zou het kosten om deze kast in elkaar te zetten?

Partners

Partners van Casius