Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifdeuren van kledingkast repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifdeuren van kledingkast repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifdeuren van kledingkast repareren

Grote kledingkast plaatsen

Ik ben bezig met een verhuizing en wil in mijn nieuwe huis een grote kledingkast laten plaatsen met schuifdeuren. De lengte van de muur is 270 cm en de hoogte is 260 cm. De kast moet die hele muur gaan bedekken en aansluiten aan het plafond. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de montagekosten. Ik kan de kast zelf aanschaffen bij Gamma, maar de vakman mag mij ook voor de levering van de kast een offerte sturen.

Raam vernieuwen van tuinhuisje en schuifdeur kledingkast herstellen

Wij zoeken een vakman voor 2 verschillende klussen: we hebben een oud tuinhuisje waarin een raam moet worden vernieuwd, omdat het verrot is. Verder hebben we een kledingkast met schuifdeuren die niet zo goed meer rollen. Mogelijk moeten er daarin nieuwe rollertjes worden geplaatst. We willen een afspraak maken om de klussen hier te laten inmeten en beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw offerte.

Eenvoudige kast maken en kledingkast stellen

1. Van onze kledingkast in de slaapkamer sluit de harmonicadeur niet goed. Bovendien staat hij niet helemaal waterpas. 2. Onze meterkast sluit niet meer en we willen een nieuwe. Rechts van de huidige meterkast is een loze ruimte die we erbij willen voegen. Gaat wat ons betreft om een eenvoudige kast bij voorkeur met schuifdeuren. Links er aan vast willen we een lage kast onder de kapstok.

Kledingkast op maat maken

Ik wil graag een kledingkast op maat laten maken. De kast bevindt zich onder een hoogslaper, heeft een hoogte van 185 cm, breedte van 231 cm en een diepte van 60 cm. Graag van hout/underlayment en indien mogelijk met schuifdeuren. Minimaal 120 cm hanggedeelte, rest met legplanken. Wij weten niet hoe waterpas de vloer is. We willen de hoogte van de kast op 185 cm houden.

Schuifdeuren in de slaapkamerkast maken

Ik wil graag schuifdeuren in een kledingkast laten plaatsen, doen jullie dat? Betreft een vaste kast. Er zitten nu deurtjes voor. We willen graag schuifdeuren. De breedte van de kast is 3.22 meter. Er zitten nu 6 deurtjes in, we willen dan graag een rail beneden en een rail boven. Het plafond is aan de ene kant iets hoger dan aan de andere kant. Vanaf 15 juni kan er gekeken worden.

Maatwerkkast in elkaar zetten

Ik wil een kledingkast op maat laten installeren. Het gaat om een kast met schuifdeuren + het interieur van de kast. De kast is 2.65 meter breed en 2.65 meter hoog. De diepte is 59.5 cm. Wat zou het kosten om deze kast in elkaar te zetten?

Schuifdeurkast voor kleding maken

Ik heb een kamer waar net geen gewone kast in past. Nu wilde ik eigenlijk een kledingkast laten maken met schuifdeuren. De breedte is ongeveer 1.60 meter en de diepte is beperkt (maximaal 36 cm diep), dus een indeling binnen zal ook op maat gemaakt moeten worden.

Schuifdeurkast onder een schuine wand plaatsen

In onze slaapkamer willen wij een op maat gemaakte schuifdeuren kledingkast. De kast zal tussen 2 schuine kanten geplaatst moeten worden en de breedte is 4.50 meter. Graag maken wij een afspraak om een en ander te bespreken.

Kledingkast op maat laten maken

Ik zou graag een kledingkast met louvredeuren laten maken. Ik zou de maat en materialen graag met de vakman willen overleggen. Ik wil graag een witte kast met louvredeuren, ik wil graag 1 leggedeelte en de rest hang. Ik heb al een keer een kast op maat laten maken met schuifdeuren, indien mogelijk zou ik deze deuren ook graag willen vervangen door louvredeuren.

Hülsta Carré kledingkast laten monteren

Ik wil graag een Hülsta Carré kledingkast laten monteren. Het gaat om een kast met 2 schuifdeuren. Afmetingen: 200 cm breed, 230 hoog en 60 cm diep. De kast moet op de eerste etage op een slaapkamer komen te staan.

Partners

Partners van Casius