Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifdeuren (eenvoudig om spullen achter op te bergen) plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifdeuren (eenvoudig om spullen achter op te bergen) plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifdeuren (eenvoudig om spullen achter op te bergen) plaatsen

Storemax kast monteren

Ik heb een Storemax kast van 240 cm breed x 260 cm hoog gekocht. Deze bestaat uit 3 schuifdeuren. Aan de linkerkant komt een zijpaneel (rechterzijde is muur). Het interieur is eenvoudig: 2 legplanken per deel (3 delen in totaal) en daaronder een roede.

Schuifdeuren (eenvoudig om spullen achter op te bergen) plaatsen

Ik wil een nis in de kamer afschermen middels schuifdeuren, deze mogen eenvoudig zijn aangezien het een opslagkamer is en alleen dient om de spullen uit het zicht te plaatsen. Afmetingen: 2,63 hoog en 3,68 breed. Krijg graag advies hoeveel deurpanelen dan raadzaam is om te gebruiken. Offerte inclusief de schuifdeuren.

Schuifdeuren op zolder maken

Wij willen onze huidige schotten vervangen in de plaats daarvoor willen we graag schuifdeuren. Zo kunnen we eenvoudig de rommel opbergen. De ruimtes zitten aan beide kanten van de zolder. Beide kanten zijn 3.20 m lang, de hoogte 88 is cm. Exacte maten moeten nog opgemeten worden. De schuifdeuren willen we graag met middels een rol systeem gebruiken. Per kant willen we 4 a 5 schuifdeuren. De huidige schotten moeten nog weggehaald worden. We zijn nu een beetje zoekende of we dit zelf kunnen doen of willen laten doen. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Inbouwkast maken

Voor het huis van mijn dochter in Leidsche Rijn ben ik op zoek naar een timmerman die een inbouwkast in een slaapkamer kan maken, de juiste maten weet ik nu nog even niet maar die kan ik u later doorgeven. Ik dacht 3.5 meter breed en 2.80 meter hoog. Het zou een kast worden van wand tot wand en van plafond tot vloer, met eenvoudig binnenwerk met hang en leg-gedeelte en met schuifdeuren ervoor. Graag hoor ik van u of dit mogelijk is, of u per uur werkt of per aangenomen opdracht, en of het mogelijk is dit te realiseren begin juni. Ik wacht uw reactie graag af.

Huidige situatie Een logeerkamer en een ...

Huidige situatie Een logeerkamer en een slaapkamer worden gescheiden door een dubbele wand van enerzijds planken, afgewerkt met hardboard en anderzijds planken, afgewerkt met schrootjes met daartussen een nis, in gebruik als kast. In de wanden zit een schoorsteen en elektriciteit. Beide slaapkamers hebben een gestuct plafond. Gewenste situatie Een kastenwand, voor de helft te openen naar iedere slaapkamer. Draai- of schuifdeuren van plaatmateriaal/glas/spiegel. Eenvoudig interieur van goede kwaliteit. Werkzaamheden De huidige wanden moeten in verband met het stucplafond voorzichtig gedemonteerd worden, hetzelfde geldt voor de montage. Oplevering: uiterlijk binnen twee maanden. Met garantie.

Een inbouwkast van 243cm hoog x 300cm ...

Een inbouwkast van 243cm hoog x 300cm breed x 66cm diep. (dit is de ruimte waar de kast ingebouwd moet worden. Er moeten 3 schuifdeuren komen. 200cm leggedeelte (2/3) en 100cm (1/3) hanggedeelte. Materiaal hout/spaanderplaat. Uitvoering zo eenvoudig mogelijk.