Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifdeur met systeem ophangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifdeur met systeem ophangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifdeur met systeem ophangen

Schuifdeur systeem gangkast plaatsen

ik wil graag mijn schuifdeur (storemax) systeem die ik bij jullie heb besteld, laten monteren.

Schuifdeur met systeem ophangen

Ik wil een binnen schuifdeursysteem en deur laten plaatsen. Ik verzorg het materiaal hiervoor.

Schuifdeur plaatsen

Ik wil de schuifdeur Bradford van Cando kopen en laten plaatsen. Het is soort barn systeem waarbij de deur over de muur schuift aan geleider.

Klus met enkele uitdagingen: schuifdeur in de woonkamer realiseren

We willen de deur van de hal naar de woonkamer vervangen door een Bradford schuifdeur. Onze deurstijl is van metaal en zou vervangen moeten worden door een houten deurstijl zodat de schuifdeur past. We hebben geen dragende muren en weten niet of de muur stevig genoeg is voor het ophang systeem van de schuifdeur en de schuifdeur zelf natuurlijk. Het gat van de deur is 100 x 240 cm (als deur metalen deurstijl verwijderd is) de deur opening moet aan gepast worden voor de schuifdeur en er moet een lichtschakelaar verplaats worden. We will graag een afspraak maken om alles op te meten zodat we het kunnen bestellen en dat jullie het werk bij ons komen doen (met offerte natuurlijk) Eerst alles opmeten, dan bestellen, en dan het werk.

Schuifdeursysteem bij knieschotten vervangen

Op de zolder wil ik aan beide kanten de knieschotten vervangen voor een schuifdeur systeem. Graag wil ik ook nog een kastje met plankjes erachter. De afmetingen zijn aan allebei de kanten ongeveer 4 meter breed. Ik wil graag een hangend systeem.

Schuifdeuren creëren

We willen graag weten of er een schuifdeur systeem geplaatst kan worden voor al reeds bestaande kasten. Onze kasten staan in een smal gangetje waar wij schuifdeuren op maat willen laten plaatsen. Gang is zo'n 2.60 meter hoog. Graag persoonlijk contact met de vakman.

Schuifwand met deuren en vaste panelen maken

Wij wonen sinds 2 jaar in onze nieuwbouwwoning en hebben de wens om in de woonkamer een tussenwand met schuifdeuren te laten monteren van staal met glas en met een roedeverdeling. De breedte is 280 cm en we willen aan beide zijden een vast paneel van 70 cm Verder een dubbele schuifdeur van in totaal 140 cm breed. Er ligt hier een tegelvloer met vloerverwarming. Daardoor kan er geen montage aan de vloer plaatsvinden en moet het systeem aan het plafond komen. We willen een roedeverdeling met 3 glasvlakken: boven en onder een gelijk vlak en in het midden een groter vlak. We ontvangen graag uw offerte.

Schuifdeur plaatsen op plek van scharnierende deur

Ik wil de draaideur in de slaapkamer vervangen door een schuifdeur. De deur komt nu tegen een andere deur aan. De ene is een deur van 211 x 92 cm. De deur kan weg schuiven naar een wand van 94 cm breed. Zou net moeten passen. Voordat ik deur en het systeem bestel wil ik weten wat de montage moet kosten.

Schuurdeur vervangen

Wij hebben een schuur met een schuifdeur welke niet goed meer opengaat. Graag zouden wij willen weten wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwe deur of een nieuw systeem. De deur is 2 meter hoog, 1.95 meter breed en 6.5 cm dik.

Sleuf frezen voor geleidereail schuifdeuren

Ik doe deze offerte aanvraag voor een klant van ons die in binnen deuren 38 mm aan de onderkant een sleuf wil laten frezen over de gehele breedte voor een geleide rail van een schuifdeur systeem en een handgreep (deurkom). Hij zou graag willen weten of dit gedaan kan en wat het gaat kosten. Deze klant spreekt Engels!

Partners

Partners van Casius