Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifdeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifdeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifdeur plaatsen

MDF schuifdeur plaatsen

Ik wil graag een MDF schuifdeur laten monteren. Huidige deur is al verwijderd. Welke deurvormen zijn gewenst? Standaard deur In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren, MDF paneeldeuren Om hoeveel deuren gaat het? 1

Schuifdeur plaatsen

De schuifdeur willen we graag voor de trap hebbe. Breedte 1mtr en hoogte van t plafond is ongeveer 260cm Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren Om hoeveel deuren gaat het? 1

Schuifdeur plaatsen

Het gaat om een enkele schuifdeur plafond hoog 290 cm hoog x 114 breed, overschilderbaar mdf, schuifbalk over plafond ca. 230 breed.

Schuifdeur laten plaatsen

Ik wil schuifdeur plaatsen in feb 2020. Het is de om de huiskamer op te splitsen. De afmetingen zijn ongeveer 240 hoog en breedte ongeveer 110 a 115.

Schuifdeur in woonkamer plaatsen

Ik wil de woonkamer in tweeën delen, en ik wil van een deel, een slaapkamer maken. Daar moet dus een houten schuifdeur in komen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Schuifdeur plaatsen

Houten schuifdeur wit gelakt, kamerhoog op rails. Hoogte 270 cm deur breedte 102 cm Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond), schuifdeur

Schuifdeur laten plaatsen

Ik zou graag een schuifdeur willen naar de tuin. Er wordt een uitbouw gemaakt. De uitbouw wordt niet voorzien van een schuifdeur. U zou de schuifdeur in het "open gat" moeten plaatsen. De afmetingen zullen het volgende zijn ongeveer (B*H) 2795mm*2500mm. Graag ontvang ik ook een offerte voor het altnernatief: openslaande deuren naar de tuin. Ik wil dan graag - 2 deuren van ongeveer 900mm*2500 mm. - Glas in kozijnen aan de rechter kant van de rechter deur van 500mm*2500mm - Glas in kozijnen aan de linker kant van de linker deur van 500mm*2500mm De totale breedte van de kozijnen is 2800. De deuren komen symetrrisch in het midden Gaarne beide offertes inclusief het plaatsen. Graag een glas HR waarde van minimaal HR++ met een minimale U waarde van 1.1.

Schuifdeuren plaatsen

Ik wil graag tussen de kamer en de serre een schuifdeur van 2.60 m breed en 2,30 m hoog met een boog. Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? Andere massieve houtsoort, MDF vlakke deuren, MDF paneeldeuren Om hoeveel deuren gaat het? 2

Raam naast deur verwijderen, dichtmaken en stucen en schuifdeur plaatsen

Ik wil het raam raam/lichtportaal naast de deur laten verwijderen, dichtmaken en stuken. Deze is ongeveer 60 cm bij 2.10 m. De deur wil ik laten vervangen door een schuifdeur aan een rail. Deze zou dan ongeveer 95 cm breed worden bij 2.10 m. Raam en kozijn graag afvoeren. Schuifdeur regelen we zelf, bouwmateriaal graag door u geregeld.

Schuifdeur plaatsen

De naar binnen draaiende draaideur bij een kleine kamer wil ik vervangen door een schuifdeur’

Partners

Partners van Casius