Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifd? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifd. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifd

Schuifdeuren en taatsdeuren installeren

Graag ontvang ik een offerte voor 2 x enkele taatsdeur in de afmeting 80 x 260 cm (2 deuren), 1 x dubbele taatsdeur, afmeting per deur 80 x 260 cm (2 deuren), 1 dubbele schuifdeur met railbevestiging voor op de wand, afmeting per deur 80 x 260 cm (2 deuren). Alle deuren in 3-vlak verdeling met smalle profielen. Type greep volgt. Aluminium met slank profiel (met glas).

Stalen deuren installeren

We willen graag 2 taatsdeuren van totaal 150 of 160 cm of 1 schuifdeur van 130 of 140 cm. De bak voor de schuifdeur kan in de spouw worden gemaakt en hoeft niet mee te worden genomen in de offerte. De hoogte is 220 cm.

Schuifdeur installeren voor een vaste kast

Ik wil een vaste inbouwkast laten voorzien van een schuifdeur. Na overleg met een klusadviseur bij Gamma heb ik begrepen dat ik de volgende producten moet aanschaffen om een schuifdeur te kunnen laten plaatsen: 1) StoreMax rail t.b.v. H60 metaal zilver 200x3,2x3,1 cm voor € 21. 99 2) StoreMax wielset t.b.v. H60 metaal wit 2 stuks voor € 37. 69 3) Storemax deurplaat Kashmir / Antraciet 255x101,5 cm voor € 49. 95; deze moet op maat gezaagd worden (zie bijgevoegde foto voor afmetingen) Graag verneem ik hoeveel het mij kost om dit zo spoedig mogelijk door een vakman te laten monteren

Binnendeur plaatsen

Ik zou graag een binnendeur laten installeren. Er staat momenteel een schuifdeur van 2.37 m. hoog die blokkeert. Deze staat tussen 2 vaste muren. Om het uitbreken van muren te voorkomen, zoek ik iemand die de schuifdeur kan afzagen, er dan een kozijn in kan zetten, zodat er een matglazen (normale) deur in kan. Ik beschik zelf nog niet over materialen, want zou graag eerst een offerte laten opmaken, zodat wij een idee hebben over de kosten.

Schuifdeur installeren

Wij willen in ons appartement graag een schuifdeur laten plaatsen in een opening van 265 cm hoog en 71.20 cm breed. Er is daar geen kozijn. Het mag een eenvoudige boarddeur zijn of een deur van plaatmateriaal. We laten de situatie hier graag even beoordelen. Er is namelijk aan de onderzijde een plint en daar moet misschien een stuk uitgezaagd worden. We hebben zelf nog geen deur van deze maat kunnen vinden. Het gaat ons om een eenvoudige oplossing, als geluidwering. We ontvangen graag uw advies en een prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Schuifdeur installeren

Gaarne wil ik een schuifdeur van 1 meter met een rail van 2 meter laten monteren. Ook wil ik graag het product op laten halen door de vakman.

Schuifdeur maken tussen woon- en slaapkamer

Wij willen graag een dichte schuifdeur laten installeren tussen de slaapkamer en de woonkamer voor een nog op te leveren nieuwbouwwoning. Wij denken aan een opening van 200 cm breed. De plafondhoogte is 300 cm. De opening zal al gemaakt zijn vanuit de bouw. De deur kan alleen naar één kant schuiven want aan de andere kant komt hij tegen de buitenmuur. Onze voorkeur gaat uit naar (visueel) één groot paneel, liefst zo strak mogelijk. Kleur wit. Tegelijkertijd zoeken we naar een goedkope oplossing en staan we open voor alternatieven. Het gaat om een woning op de begane grond in Amsterdam. De ruimte waarin de schuifdeur geplaatst gaat worden is benaderbaar door dubbele openslaande deuren. We hebben nog geen deuren of schuifsysteem aangeschaft. Wij krijgen graag een prijsindicatie voor het maken en installeren van een dergelijke deur van u. Bij voorbaat dank.

Schuifdeur voor een kast installeren

Bij de opening naar de keuken een kast maken en een schuifdeur installeren die achter die kast verdwijnt. Verder twee spotjes in de kast maken. U levert alle materialen.

Schuifdeur installeren

Wij hebben een oude schuifdeur tussen onze keuken en woonkamer die wij willen vervangen. Wij hebben al een model bij Karwei gezien dat we mooi vinden en willen bestellen. Wij willen de nieuwe deur goed laten opmeten en plaatsen door een timmerman. Er moet aan de bovenzijde van de schuifdeur ook een mooie afwerkplank worden aangebracht. De oude deur moet worden verwijderd en afgevoerd. Graag ontvangen wij een prijsopgave.

Schuifdeur binnen laten installeren

Ik wil graag een schuifdeur binnen laten plaatsen. We willen graag dat er eerst iemand komt kijken om het op te meten. Het gaat om één deur tussen de woonkamer en de keuken.