Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoenkast op maat maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoenkast op maat maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoenkast op maat maken

Schoenenkast op maat laten maken

Ik wil graag een schoenkast laten maken in de gang. De kast kan 180 cm hoog en 70cm breed en 35 diep zijn. De planken in de kast moeten beetje schuin om optimaal ruimte te krijgen. Ik wil ook graag spiegel op de deur.

Schoenenkast op maat laten maken

Ik heb een hoek in de gang waar ik graag een schoenkast wil neerzetten. Dit gaat om de volgende afmetingen B39 D28 H230 cm Qua diepte is het niet veel en daarvoor lijkt het mij wijs om de planken schuin te monteren. Achterkant graag dicht om anders worden de witte muur direct zwart. Graag ook een deur maar één zonder uitstekende handel.

Schoenenkast op maat laten maken

Een schoenkast op maat laten maken tot aan het plafond met geringe diepte. De gewenste kleur is vanille. De gewenste afmeting is: H 265 x D 20 x B 134 cm.

Schoenkast op maat maken

Een schoenenkast op maat laten maken voor in een bergingsruimte. De klant weet niet de exacte maten.