Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoenenkast op maat laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoenenkast op maat laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoenenkast op maat laten maken

Schoenenkast op maat laten maken

Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor een op maat gemaakte schoenenkast met lades. Deze moet zonder muurmontage blijven staan. De kast komt namelijk tegen de zijkant van mijn garderobekast te staan. Details: - 62 cm breed, maximaal 30 diep en 2.40 meter hoog. - Met 1 deur en greeploze sluiting. - Toepasbaar voor schoenen en korte laarsjes in maat 39 - Onderste ruimte 60 cm hoog, 2 lades x 20 cm hoog, 2 ruimtes x 25 cm hoog, 6 ruimtes x 15 cm hoog. - Simpel wit melamine, geen spiegeldeur of poespas en geen pootjes.

Schoenenkast op maat laten maken

Ik wil een schoenenkast laten maken van hoek tot hoek. Het gaat om een schuine schoenenkast die de hoek dan kan opvullen. Ik weet nog niet precies wat de afmetingen moeten zijn, daarvoor wil ik graag dat een professional langskomt.

Inbouwkasten van Lundia inmeten, op maat maken en monteren

Ik zou graag twee inloopkasten, een inbouwkast voor op de zolder en een schoenenkast laten inmeten. Ik ga ze aanschaffen bij Gamma die een folderactie heeft van 20% op het merk Lundia. Na de levering wil ik de kasten op maat laten maken en laten monteren. Ik ontvang graag uw offerte.

Schoenenkast op maat laten maken

Ik vroeg me af hoe duur een schoenenkast kost. Afmetingen: - 84 cm hoog, 60 cm breed. Diepte die normaal is voor een schoenenkast maar maximaal 30 cm, met 2 lades waar je de schoenen in kan steken zeg maar. Graag ontvang ik een prijs en een voorbeeld tekening.

Schoenenkast maken in een nis

Wij hebben in de hal van onze woning een nis van ongeveer 67 cm breed, 60 cm diep en 220 cm hoog. Ik ben opzoek naar een timmerman die daar een schoenenkast op maat kan maken. Het moet een simpele kast zijn met planken erin. Er is een kozijn en deur nodig en enkele planken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Schoenenkast op maat laten maken

Ik wil graag een (los staande) schoenenkast op maat laten maken met de volgende maatvoeringen: -Hoogte 120 cm -Diepte 40 cm -lengte 150 cm Gelieve wit gelakt.

Schoenenkast op maat maken

Ik wil graag een schoenenkast op maat maken met een deur, het liefst hoogglans. De kast dient 8 legplanken te krijgen. De afmetingen van de kast zijn 66 cm breed, 48 cm diep en 2.58 meter hoog.

Schoenenkast op maat laten maken

I would like to have a shoe cabinet with the following parameters: 90 cm * 75 cm * 22 cm (length*hight*depth) in "hoogglans wit". Please, let me know the price and waiting period.

Schoenenkast op maat laten maken

Ik wil een schoenenkast op maat laten maken Het liefst zo snel mogelijk Hoogte 1. 80 Breed 65 Diep 35

Schoenenkast op maat laten maken

Graag wilde ik weten hoeveel het kost om een schoenenkast met deur te maken voor in een kamer. Graag wilde ik dat op de volgende grootte. 112cm hoog en 149cm breed. Kunt u me een offerte en voorbeeld sturen sturen? Dan kan ik er naar kijken en over denken. Al vast bedankt.