Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoenenkast op maat laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoenenkast op maat laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoenenkast op maat laten maken

Schoenenkast op maat laten maken

Ik wil graag een schoenkast laten maken in de gang. De kast kan 180 cm hoog en 70cm breed en 35 diep zijn. De planken in de kast moeten beetje schuin om optimaal ruimte te krijgen. Ik wil ook graag spiegel op de deur.

Bedden op maat laten maken

Ik wil graag 2 whitewash tweepersoonsbedden laten maken: 1. 140 x 200 2. 140 x 210 En eventueel een dichte schoenenkast van ongeveer L120 x H65

Schoenenkast op maat laten maken

Ik heb een kast met afmetingen 45 cm x 75 x 220 en ik wil graag een offerte om een schoenenkast op maat laten maken. Ik ontvang graag een prijs.

Schoenenkast op maat laten maken

Ik heb een hoek in de gang waar ik graag een schoenkast wil neerzetten. Dit gaat om de volgende afmetingen B39 D28 H230 cm Qua diepte is het niet veel en daarvoor lijkt het mij wijs om de planken schuin te monteren. Achterkant graag dicht om anders worden de witte muur direct zwart. Graag ook een deur maar één zonder uitstekende handel.

Schoenenkast op maat laten maken

Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor een op maat gemaakte schoenenkast met lades. Deze moet zonder muurmontage blijven staan. De kast komt namelijk tegen de zijkant van mijn garderobekast te staan. Details: - 62 cm breed, maximaal 30 diep en 2.40 meter hoog. - Met 1 deur en greeploze sluiting. - Toepasbaar voor schoenen en korte laarsjes in maat 39 - Onderste ruimte 60 cm hoog, 2 lades x 20 cm hoog, 2 ruimtes x 25 cm hoog, 6 ruimtes x 15 cm hoog. - Simpel wit melamine, geen spiegeldeur of poespas en geen pootjes.

Schoenenkast op maat laten maken

Ik wil een schoenenkast laten maken van hoek tot hoek. Het gaat om een schuine schoenenkast die de hoek dan kan opvullen. Ik weet nog niet precies wat de afmetingen moeten zijn, daarvoor wil ik graag dat een professional langskomt.

Inbouwkasten van Lundia inmeten, op maat maken en monteren

Ik zou graag twee inloopkasten, een inbouwkast voor op de zolder en een schoenenkast laten inmeten. Ik ga ze aanschaffen bij Gamma die een folderactie heeft van 20% op het merk Lundia. Na de levering wil ik de kasten op maat laten maken en laten monteren. Ik ontvang graag uw offerte.

Schoenenkast op maat laten maken

Ik vroeg me af hoe duur een schoenenkast kost. Afmetingen: - 84 cm hoog, 60 cm breed. Diepte die normaal is voor een schoenenkast maar maximaal 30 cm, met 2 lades waar je de schoenen in kan steken zeg maar. Graag ontvang ik een prijs en een voorbeeld tekening.

Schoenenkast maken in een nis

Wij hebben in de hal van onze woning een nis van ongeveer 67 cm breed, 60 cm diep en 220 cm hoog. Ik ben opzoek naar een timmerman die daar een schoenenkast op maat kan maken. Het moet een simpele kast zijn met planken erin. Er is een kozijn en deur nodig en enkele planken. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Schoenenkast op maat laten maken

Ik wil graag een (los staande) schoenenkast op maat laten maken met de volgende maatvoeringen: -Hoogte 120 cm -Diepte 40 cm -lengte 150 cm Gelieve wit gelakt.