Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Scheidingswand op zolder en keukenblokje plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: scheidingswand op zolder en keukenblokje plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: scheidingswand op zolder en keukenblokje plaatsen

Scheidingswand op zolder en keukenblokje plaatsen

We willen op zolder een scheidingswand en een klein keukenblokje laten zetten.

Scheidingswand onder een schuin dak maken

Ik wil graag 2 scheidingswanden met deur op zolder laten plaatsen, zie de bijlagen voor de situatie. Het liefste van metal stud/gipsplaat. Oplevering van de woning is in 3e kwartaal verwacht.

Scheidingswand kozijn en deur plaatsen

Ik wil graag op de zolder in de nieuwe woning een scheidingswand laten plaatsen, zodat er een aparte kamer wordt gecreëerd. In de wand zal een kozijn met deur moeten worden geplaatst. Tevens zal 1 kant bij de trap moeten worden dichtgemaakt. Materialen metal stud of hout met gipsplaten. Afmeting van de wand is 3m x 3. 5 met een nokhoogte van ongeveer 3. 50m. Graag zou ik een indicatie willen ontvangen wat ongeveer de kosten zijn.

Tussenwand plaatsen met deur

Ik heb een zolder ruimte, waar ik een scheidingswand willen plaatsen. De breedte van de ruimte is 3.60 meter, dak hoogte 2.40 meter. Er moet nog een deur ook toegevoegd worden. De zolder is 3. 60 meter x 5.26 meter groot. Vloer is van beton, de plafond weet ik niet zeker. De scheidingswand moet een ruimte aan de achterkant creëren van ongeveer 1.50 meter diep bij 3.60 meter breed, aan de voorzijde de resterende diepte van 3.26 meter en 3.60 meter breed.

Scheidingswand plaatsen op zolder

We zouden op de zolderverdieping graag een scheidingswand willen laten plaatsen (zie tekening). Hierin moet een deur komen, een extra lichtpunt (boven de deur) en twee extra stopcontacten. De zolder heeft een laminaatvloer waarvan we hopen dat die kan blijven liggen.

Scheidingswand met deur plaatsen

Graag willen we op zolder een kamer maken. Het gaat om het plaatsen van een scheidingswand waar een deur in moet komen. Betreft een bestaande woning en Er ligt laminaat op de vloer. De bijlage is van een andere woning met dezelfde indeling om een indruk te krijgen.

Scheidingswand met deur maken op zolder

Scheidingswand (gipswand van 2.70 x 5.5 meter) met deur op zolder plaatsen om een 4e kamer te creëren.

Plafond begane grond verlagen

Plafond begane grond verlagen door middel van rachels inclusief stucplaat. 77 m2. Vliering maken op zolder inclusief vlizotrap. 23 m2. Geïsoleerde scheidingswand plaatsen tussen badkamer en slaapkamer. 6,5 m2.

Scheidingswand met deuropening op zolder plaatsen

Betreft en scheidingswand met metalen skelet, in de breedte van de zolder plaatsen, met in het midden een deuropening. Wand moet worden afgetimmerd met gipsplaten. De zolder is ongeveer 4,5 meter breed en de wand moet tussen de schuine daken geplaatst worden. Graag ontvang ik een offerte.

Tussenwand met kozijn en deur plaatsen op de zolder

Wij willen op onze zolder een scheidingswand met een kozijn en een deur laten plaatsen. Hierdoor ontstaat er een zolderkamer voor onze zoon. We laten de klus hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte. We willen de klus graag op korte termijn laten verzorgen.

Partners

Partners van Casius