Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Scheidingswand kozijn en deur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: scheidingswand kozijn en deur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: scheidingswand kozijn en deur plaatsen

Scheidingswand kozijn en deur plaatsen

Ik wil graag op de zolder in de nieuwe woning een scheidingswand laten plaatsen, zodat er een aparte kamer wordt gecreëerd. In de wand zal een kozijn met deur moeten worden geplaatst. Tevens zal 1 kant bij de trap moeten worden dichtgemaakt. Materialen metal stud of hout met gipsplaten. Afmeting van de wand is 3m x 3. 5 met een nokhoogte van ongeveer 3. 50m. Graag zou ik een indicatie willen ontvangen wat ongeveer de kosten zijn.

Scheidingswand en stalen binnenkozijnen plaatsen

Ik wil graag een wand en (metalen) kozijn constructie plaatsen in de woonkamer van onze nieuwbouwwoning. Het gaat om een ombouw rond de trappen. Het is een combinatie van normale wanden (x5) en stalen kozijnen met deuren (x2). In de bijlage vind u een design schets. Exacte maten en materialen kunnen we nader bespreken en ook hierin laten we ons graag adviseren. Maten komen later in overleg.

Tussenwand als scheidingswand plaatsen

Een bestaande muur (zijkant van een inloopkast) dient verlengd te worden, om een volledige afscheiding te maken tussen inloopkast en slaapkamer. Muur is gewenst met gasbeton blokken (7 cm dik). Deur/kozijn is niet nodig. Bestaande opening (waar de muur komt) is 1.80 meter breed, plafond is 2.40 meter hoog.

Scheidingswand plaatsen

Ik wil een scheidingswand laten zetten van metalstud met stalen kozijn en opdekdeur van 201.5 cm. x 88 cm. Wand (3,70 x 2,05 meter hoog) met steenwolisolatie en gipsplaten van 12,5 mm. dik. Deze behangklaar afwerken en met hang- en sluitwerk.

Scheidingswand plaatsen met kozijn en deur

Ik heb in mijn appartement een grote woonkamer, waar ik door het plaatsen van een wand met kozijn en deur een slaapkamer wil laten maken. Het gaat om een wand van ongeveer 270 cm breed. Ik laat dit hier graag even inmeten en ontvang daarna uw prijsindicatie.

Aanbrengen tussenwand met kozijn en deur

Het betreft hier het maken van een zolderkamer. Er moet een scheidingswand met deur worden gemaakt en verschillende afdeklatten met schuinewand geplaatst.

Tussenwand met kozijn en deur plaatsen op de zolder

Wij willen op onze zolder een scheidingswand met een kozijn en een deur laten plaatsen. Hierdoor ontstaat er een zolderkamer voor onze zoon. We laten de klus hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte. We willen de klus graag op korte termijn laten verzorgen.

Stalen binnendeuren met kozijn maken

Betreft een scheidingswand tussen de woonkamer en de rest van de woonetage op de begane grond realiseren. De ruimte is circa 4 meter breed en 2.90 meter hoog. Aan beide (muurkanten) een vast element van circa 1.20 meter breed en in het midden willen we dan een of twee deuren. Bijvoorbeeld een taatsdeur of schuifdeur. Graag advies en een offerte.

Scheidingswand met aluminium kozijn plaatsen

Werkzaamheden: Scheidingswand inclusief aluminium kozijn met deur verwijderen (geen dragende constructie). Daarna een wandje plaatsen (Materiaal in overleg) 3 x 2.60 meter. Er hoeft geen deur in het nieuwe wandje geplaatst te worden.

Wand plaatsen in de aanbouw en garage

Ik wil in mijn aanbouw een scheidingswand laten maken met een kozijn en deur. De wand is 2500 mm breed en 2600 mm hoog. Verder wil ik in de garage een geïsoleerde wand laten maken met een deur. Deze wand is 2800 mm breed en 2600 mm hoog. In de aanbouw mag dit een gipsen wand zijn met rachelwerk ertussen. In de garage moet het rachelwerk zijn met isolatiemateriaal, aan de ene kant gips en aan de andere kant multiplex (ivm het feit dat de garage aan de kant van de berging niet is geïsoleerd en de kant van het te maken kantoor wel wordt geïsoleerd. Beide deuropeningen moeten een drempel krijgen. Het gaat dus om plaatsing van 1 deurkozijn met deur vanuit de garage naar het nieuwe kantoor en om de vervanging van een bestaand kozijn en daar moet ook een nieuwe deur in. Ik maak graag een afspraak om de klus hier te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius