Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rooster in badkamerdeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rooster in badkamerdeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rooster in badkamerdeur plaatsen

Rooster in badkamerdeur plaatsen

Ik wil graag in mijn badkamer deur een rooster laten plaatsen of de onderkant van de badkamer deur voorzien van een kier.

Nieuwe badkamerdeur plaatsen

Betreft het plaatsen van een nieuwe opdek deur voor de badkamer, inclusief hang en sluit werk en ventilatie rooster. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Ventilatierooster in badkamerdeur plaatsen

I.v.m. een betere ventilering wil ik graag een rooster in mijn badkamerdeur laten plaatsen. Rooster leveren en maken in de deur.

Deuren afhangen/voorbereiden plafond

Het afhangen van 4 binnendeur (3x 201.5x83cm en 1x 201.5x63cm). Regelwerk t.b.v. verlaagd plafond in gang en keuken (15cm onder origineel plafond) 3x kozijn aanpassen ivm verlaagd plafond. 1x rooster aanbrengen boven badkamerdeur.