Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rolhor voor ramen monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rolhor voor ramen monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rolhor voor ramen monteren

Rolhor voor drie ramen monteren

Hello, I want to put the mosquito net from Bruynzeel 700 serie on 3 windows on the first floor of a house. The montage should be done on the outside part of the wooden frame of the windows. The sizes measured inside the frame are the next ones: 56 x 140 cm 64. 5 x 140 cm 53,5 x 140 cm If you need further information please let me know. Quotoe including the prices of mosquito nets. Best regards,

Rolhorren monteren

Ik zoek een partij die 3 rolhorren kan plaatsen in mijn woning. Één rolhor is voor de deur, de andere twee zijn voor ramen.

Rolhorren voor houten raamkozijnen monteren

5 horren monteren op ramen rondom huis. Het gaat om houten kozijnen. De ramen zijn 150x100 cm en ik wil de Bruynzeel 600 serie rolhor laten monteren. Materialen zijn al besteld. Het betreft een nieuwbouwhuis en de horren komen aan de buitenzijde. Voor 1 hor is een ladder nodig.

Drie raamhorren en een deurhor monteren

Graag laat ik horren monteren voor 3 ramen. In houten kozijnen. De wens gaat uit naar rolhorren. Deze zijn nog niet aangeschaft. 2 maal 115 hoog 45 breed, 1 maal 118 hoog en 73 breed. Daarnaast laat ik graag een hor monteren in de deur. Dit zijn 2 openslaande deuren waarvan ik er doorgaans maar 1 open heb. De voorkeur gaat uit naar een rolhor. Materialen kan ik aanschaffen zodra ik weet wat de kosten zijn voor plaatsten. Indien mogelijk zou het ook fijn zijn als de offerte inclusief materialen is.

Rolhor monteren

Graag laten wij voor 2 ramen (afmeting binnenkozijn beide ca. 93,5 cm x 148,5 cm) aan de buitenzijde een rolhor monteren. Ramen zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping. Graag verneem ik wat de kosten, bij voorkeur incl. Inmeten, monteren en rolhor zijn. Graag een schriftelijke reactie, niet bellen. Hartelijke groet,

Horren in aluminium en houten kozijnen maken

Graag zou ik op maat gemaakte horen willen hebben voor het bedrijf waar ik voor werk. Wij willen hoge kwaliteit horren op het kantoor omdat deze aan de fabriek gebouwd zijn en dus zo goed mogelijk insecten willen weren. Wij hebben 7 aluminium kiep ramen (die naar binnen openen) waarvan: - 3 ramen H: 136 x B: 43 cm - 3 ramen H: 136 x B: 84 cm - 1 raam H: 136 x B: 90 cm Daarnaast hebben wij ook 6 naar buiten draaiende ramen in houten kozijnen. H: 117 cm B: 57 cm. Ik weet niet wat voor horren geschikt zijn voor deze ramen maar ik heb me laten vertellen dat in de 7 aluminium kozijnen met een kiepraam een inzethor kan gebruiken en de 6 ramen met houten kozijnen een rolhor. Klopt dit? Wij produceren chocolade (Johnny Doodle) dus de monteur is verzekerd van een lekker chocolaatje bij de koffie. Ik zie graag de offerte tegemoet!

Dakramen plaatsen

Ik wil graag 2 dakramen laten plaatsen, Rooflite M4A 78 x 98 cm, gootstukken Rooflite TFX M4A WL. En tevens 2 verduisterende rolgordijnen en 2 rolhorren voor deze ramen laten plaatsen. Ik begreep van Gamma dat de rolgordijnen gratis bijgeleverd worden, als aanbieding, maar dienen ze dan nog wel op het raam te worden gemonteerd of zitten ze er al op? Daarnaast heb ik nog 2 bestaande dakramen. Ook daarvoor wil ik 2 verduisterende rolgordijnen laten plaatsen en 1 rolhor. Als laatste wil ik nog een rolhor voor de achterdeur laten plaatsen.

Kunststof kozijnen op de 1e verdieping plaatsen

Ik zou graag mijn bestaande houten kozijnen op de 1e verdieping vervangen door kunststof kozijnen met glas (HR++), blinds en eventueel rolhorren. Er zijn 3 slaapkamers, met in totaal 6 ramen en 1 badkamer met 1 raam, dus in totaal 7. Er moeten blinds op zitten en eventueel een rolhor. De foto's heb ik meegestuurd, dat zijn alle ramen. Betreft het leveren en plaatsen van de kunststof kozijnen.