Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rol hordeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rol hordeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rol hordeur plaatsen

Rol hordeur plaatsen

Ik wil een rol hor deur laten plaatsen maar ook op maat maken. Het moet 80 cm breed en 1,98 meter hoog zijn. Ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag een offerte.

Hordeur monteren

Ik wil graag een rol hordeur in de buitendeur laten monteren.

Rolhordeur plaatsen bij een tuindeur

Ik heb een rol hordeur gekocht bij de gamma in zoetermeer een paar weken geleden en zie nu dit via internet.

Hor monteren

Graag laat ik een rol hordeur van Gamma monteren voor mijn slaapkamerdeur. Deze hor is al op maat gemaakt, maar ik kom er niet uit hoe te monteren.

Rolhorren monteren in houten kozijnen

Graag wil ik 2 rolhorren laten monteren in houten kozijnen. Deze heb ik al in huis. Rol hordeur voor in de woonkamer. Rolhor voor raam voor in de badkamer. Allebei moeten op maat gemaakt worden en gemonteerd. De oude roldeur zal ik zelf demonteren. Merk Bruynzeel. Zie ook de twee foto's

Plissé hordeur monteren

Betreft het plaatsen van een plissé rol hordeur. Het is een Bruynzeel deur, typ Maxx van 100 bij 229 cm. Deze moet geplaatst worden voor een houten kozijn met twee deuren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Deurrolhor plaatsen aan tuinkant

Het betreft het vervangen van een hordeur aan de tuinkant. Op dit moment is er al een rol hordeur en ik wil deze laten verwijderen en vervolgens de nieuwe laten monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Rol hordeur monteren

Het betreft het laten plaatsen van een rolhordeur in onze keuken. De hordeur is al aangeschaft en is 2.05 x 0.90 centimeter groot.

Hordeur en vouwdeur paatsen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van een rol-hordeur en een vouwdeur als slaapkamerdeur? Hordeur en vouwdeur schaf ik zelf aan. Vouwdeur 95.5 x 201 cm en de rolhordeur is 91 x 208 cm.