Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Repareren Tuinhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: repareren Tuinhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: repareren Tuinhuis

Repareren Tuinhuis

Blokhut (-markku/) is door de wind opgetild. Gedeelte dak moet opnieuw worden gelegd. Daarnaast zijn er (flinke) kieren ontstaan in het frame, de houten latten als het ware waar de blokhut mee is opgebouwd. Bovenkant is erg uit elkaar, tussendoor ook regelmatig. Na verwachten zal het dak en een groot gedeelte van het tuinhuis opnieuw in elkaar moeten worden gezet, uit elkaar halen en opnieuw in elkaar zetten dus zodat er geen kieren meer zijn. Graag schriftelijk offerte om te overleggen met verzekering.

Tuinhuisje laten repareren

De latten die het bitumen van het dak van het tuinhuis vasthouden zijn deels rot en zouden rondom vervangen moeten worden. Oppervlakte van het tuinhuis is ongeveer 10 m2. Goed bereikbaar.

Tuinhuis repareren en opknappen

Ik heb een tuinhuis van 3.30 bij 2.25 meter. Ik heb een nieuwe deur nodig nieuwe plexiglas ramen. Ik wil het huisje bekleed met kunststof platen (als dat mogelijk is, anders hout) aan de buitenkant en het dak opgeknapt. Er ligt bitumen op het dak.

Tuinhuis met stormschade repareren

Het betreft een houten "blokhut" met kleine veranda waar een grote spar op is gevallen. Wat kost het om dit te repareren? (wellicht moet u zelf de schade eerst opnemen om een indicatie te kunnen geven): • Welke werkzaamheden zijn nodig voor de reparatie? • Hoeveel uur werk denkt u nodig te hebben voor de reparatie? • Welke materialen heeft u nodig voor reparatie? • Wat kosten deze materialen? Hartelijke groet

Tuinhuisje repareren

Mijn tuinhuisje heeft stormschade. Omdat er 1 kant van de singles weg zijn en het hout nat geregend is, is de dakgoot is verbogen, en de deuren zijn open gewaaid waardoor er een barst in het glas zit. De afmeting van het tuinhuis is ongeveer 3 bij 3 meter met een schuin dak.

Tuinhuis repareren

Ik wil mijn tuinhuisdeur vanwege inbraak herstellen, dus onder andere het slot vervangen en de hut rechtzetten. Dit staat nu schuin vanwege de inbraak. Ze wilden de zonwering meenemen, maar dit stond achter onze blokhut. Dus de blokhut is verschoven. En nu staat onze blokhut schuin.

Tuinhuisje/blokhut repareren

Op een aantal hoekpunten, van mijn tuinhuis, van de onderste planken is houtrot aanwezig. Vermoedelijk moeten op een aantal plekken delen worden vervangen door nieuw hout. Ik ben benieuwd wat mij dat zou kosten.

Tuinhuis opknappen en repareren

We hebben een tuinhuis van ongeveer 400 x 190 cm waarvan het platte dak in erg slechte staat is. Het dak is lek en het dakhout eronder is beschimmeld en vertoont diverse gaten. Ik wil het hele dak laten vervangen. Verder moeten er hier en daar nog wat kleine reparaties aan de schuur worden uitgevoerd. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tuinhuis met houtrot repareren

Door houtrot moeten de onderste panelen van een houten blokhut vervangen worden. Blokhut heeft geen vaste constructie systeem waarbij de panelen zijn vastgeschroefd. Betreft panelen met een kliksysteem, afmetingen zijn ongeveer 3 bij 4 meter.

Tuinhuis met stormschade repareren

Mijn houten tuinhuis (ongeveer 3 x 3 meter) is heel erg beschadigd door de storm. Dak is weggewaaid en tussen de wanden zitten veel gaten. Ik wil graag het tuinhuis op laten knappen. Eventueel een nieuwe tuinhuis of schuur bouwen. Graag ontvang ik een offerte voor reparatie en voor een nieuw tuinhuis.