Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie stalen kozijn binnendeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie stalen kozijn binnendeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie stalen kozijn binnendeur

Reparatie stalen kozijn binnendeur

Een van de scharnieren in het stalen kozijn van mijn tussendeur (tussen de gang en de woonkamer) is uitgescheurd en dient gerepareerd of vervangen te worden. Het is het onderste scharnier van drie. De deur kan hergebruikt worden, maar betreft wel een zware branddeur.

Stalen raamkozijnen repareren

Het glas van een raam is stuk en het stalen kozijn lijkt te roesten. Graag een offerte voor reparatie. Afmetingen van de drie ramen zijn ongeveer 70 cm breed, bij 140 hoog, 65 cm bij 140 cm en 70 cm bij 140 cm. Met name het meest linkerraam op de foto is aan vervanging toe.

Reparatie stalen kozijn binnendeur

Bij levering van een wasmachine is een deukje in een metalen deurpost ontstaan (zie bijgevoegde foto). Deze wil ik graag weer in originele staat hersteld hebben. Dus zonder zichtbare verbuigingen, of zichtbare lak overgang naar de rest van het kozijn. Materialen laat ik graag door de timmerman aanleveren.

Stalen poorten in de brandgangen plaatsen

Huidige poort, die onze brandgang afsluit verkeert in slechte staat. Of de poort dient gerepareerd te worden of volledig vervangen te worden door nieuwe en veiligere poort die eventueel automatisch achter je in het slot schiet. Indien repareren dan: - nieuw cilinder slot - nieuw sluitwerk - nieuwe klink - goed afstellen ten opzichte van de muur - betegeling onder poort opnieuw leggen De poort zo opgeleverd te worden dat die weer bruikbaar is en er weer velen jaren tegenaan kan. Tevens een offerte gevraagd voor plaatsing van nieuwe poort die automatisch achter je in het slot valt. Gebaseerd op beiden offertes en keuze van de bewoners wordt de keus voor reparatie of nieuwe plaatsen gemaakt. Zie tevens bijlagen voor de huidige poort. Ik heb de poort nog niet opgemeten maar ongeveer een meter breed met een stukje dat afsluit tegen de muur.

Stalen deurkozijnen met roest en scheur repareren

Twee stalen kozijnen in de keuken zijn onderaan verroest. Verder is het onderste scharnier van één van de kozijnen gescheurd. Indien nog mogelijk reparatie, anders vervanging.

Reparatie scharnieren stalen balkondeuren

Daar de deuren een tijdje niet zijn geopend is een scharnier afgebroken en andere scharnieren niet gangbaar. Gaarne een (ongeveer) prijsje voor het weer gangbaar maken van twee deuren.

Wielen van de schuifpui vervangen

Ik heb aan de achterzijde van mijn woning een stalen schuifpui, waarvan de wielen uit de rails zijn gelopen. Ik heb die weer terug kunnen plaatsen, maar na een paar keer schuiven liep een wiel wederom uit de rail. De breedte van de pui is 330 cm. Hij is bij de bouw van de woning in 1996 geplaatst. Er zaten stalen wielen in, maar die zijn al eens vervangen door nylon wielen. De fabrikant of merknaam is onbekend. Ik laat de situatie hier graag beoordelen en ontvang graag een offerte voor reparatie.

Stalen deurkozijn laten repareren

De onderste paumelle scharnier is uitgebroken uit een stalen deurkozijn. Graag ontvang ik een offerte voor de reparatie. Het betreft een binnendeur. Bovenste gat is dusdanig groot dat de laatste tijd de deur op de het onderste gat bleef staan. Nu gaat echter ook bij deur openen de gehele paumelle er uit. Graag zo spoedig mogelijk een reparatie.

Stalen deurkozijn laten repareren

De bovenste paumelle scharnier is uitgebroken uit een stalen deurkozijn, waarbij het deurkozijn tevens is ingedeukt. Graag ontvang ik offerte voor de reparatie.

Reparatie scharnier stalen kozijn en ramen

Een aantal van onze ramen gaan moeilijk open en dicht, waarschijnlijk door schilderwerk aan de kozijnen. Bij openen is een scharnier van het kozijn gebroken. Dit scharnier zal waarschijnlijk vast gelast moeten worden.