Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie sluitingen kunststof kozijnen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie sluitingen kunststof kozijnen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie sluitingen kunststof kozijnen

Reparatie sluitingen kunststof kozijnen

Mijn kunststof kozijn in de slaapkamer kan niet meer open op de kiep stand. Deze moet even worden gerepareerd. Eventueel ook een ander kozijn controleren.

Sluitingen van kunststof kozijnen repareren

Het hang- en sluitwerk van mijn badkamer raam werkt niet meer waardoor deze niet meer dicht kan. Het gaat om kozijnen van minimaal 10 jaar oud (platte kozijnen). De kozijn blijft nu staan in kiepstand en de klink/hendel drukt door. De gehele bovenverdieping is voorzien van deze type kozijnen graag zou ik het sluitwerk even gecontroleerd willen zien. Tevens is het hangwerk kapot. Dit betreft het haakje van plastic waarmee de kiepstand bepaald kan worden. Voor bovenstaande zou ik graag een offerte willen ontvangen en binnen welke termijn reparatie zou kunnen.

Reparatie sluitingen kunststof voordeur

Ik kwam van de week thuis van mijn werk en kreeg mijn kunststof voordeur niet open. Het onderste deel van de sluiting zit, denk ik, vast. Kunnen jullie dit verhelpen? Graag zo spoedig mogelijk.

Reparatie sluitingen kunststof deur

Van onze kunststof voordeur zit de vergrendeling vast aan de onderzijde, dit zal met spoed gerepareerd moeten worden i.v.m. veiligheid. Het merk van de deur is Schüco.

Sluitingen van kunststof kozijnen repareren

Doen jullie ook reparatie kunststof schuifpui? Pui(ongeveer 150breed en 280 hoog)is ontwricht door poging inbraak en sluit niet meer.

Reparatie sluitingen kunststof kozijnen

In mijn woning zitten 10 jaar oude kunststof kozijnen, van welk merk weet ik helaas niet, maar ze sluiten niet goed meer af en tochten daardoor. Gaat om 1 kozijn van een kantel/kiepraam en 1 van de openslaande deuren die in ieder geval gerepareerd moeten worden. Andere kozijnen nalopen.

Reparatie sluitingen kunststof kozijnen

In een verhuur pand zitten 10 jaar oude kunststof kozijnen, van welk merk weet ik helaas niet, maar ze sluiten niet goed meer af en tochten daardoor. Gaat om 2 kozijnen die in ieder geval gerepareerd moeten worden. Andere kozijnen nalopen.