Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie ROTO kiepkantel ramen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie ROTO kiepkantel ramen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie ROTO kiepkantel ramen

Reparatie draai kiepraam

Ik heb 1 draai kiepraam (90 X 220 cm) dat niet meer goed afsluit. Mechanisme (van Roto) lijkt prima te werken, zodra ik het raam openmaak, maar sluit niet goed af (hendel kan ik niet helemaal doordrukken tot verticale stand, zodat het raam goed sluit). Ik zoek iemand die dit kan herstellen.

Reparatie van een draai/kiepraam

Een kantel-/kiepdeur met Roto beslag/mechanisme in ons huis zit vast en is, door ons, met geen mogelijkheid meer te openen. Heel graag vernemen wij de kosten als er iemand komt kijken en hopelijk repareren. Tevens haperen er een aantal Roto (beslag) hendels bij het willen (af)sluiten van een aantal kantel-/kiepramen in ons huis. Graag meteen even naar kijken. We hebben houten kozijnen.

Roto draai-/kiepraam repareren of vervangen

Bij een draaikiepraam van het merk Roto is een onderdeel losgeschoten/afgebroken, waardoor het raam aan de bovenkant open blijft staan als het raam in de normale stand wordt geopend (zit dan dus in kiep- en draaistand tegelijk). Het gaat om het stangetje dat o.a. voorkomt dat het raam te ver open kiept. Zie de bijlages, onderdeel A zit niet meer vast aan onderdeel B, en het pinnetje C steekt niet meer in het deel er boven. Al eerder ging het raam stroef van de ene stand in de ander. Het probleem is in ieder geval niet op te lossen door middel van de methode omschreven in dit filmpje: -Rg Wij ontvangen graag uw offerte voor reparatie dan wel (indien nodig) vervanging van het raam. Zo nodig kunnen vooraf formaat en dergelijken van het raam doorgegeven worden. Initieel contact bij voorkeur via email ivm beperkte bereikbaarheid.

Roto draaikiepraam repareren of vervangen

Bij een draaikiepraam van het merk Roto in een kleine dakkapel is een onderdeeltje afgebroken, waardoor het raam aan de bovenkant open blijft staan als het raam in de normale stand wordt geopend (zit dan dus in kiep- en draaistand tegelijk). Al eerder ging het raam stroef van de ene stand in de ander, het handvat is licht ontwricht. Op de foto's is het raam te zien en het afgebroken onderdeeltje, en de stand waarin het nu fout gaat. Wij ontvangen graag uw offerte voor reparatie dan wel (indien nodig) vervanging van het raam. Zo nodig kunnen vooraf serienummers en overige gegevens van het raam worden doorgegeven.

Klemmen van een kiep/kanteldeur verhelpen

Een van de twee houten, openslaande kantel kiep deuren (ongeveer 220 * 90 cm) met dubel glas klemt in het midden (onder). Roto mechanisme. Volgens mij komt dit, omdat er veel speling zit in het scharmier boven. Bij het optillen van de deur aan de hendel, klemt de deur niet. De deuren zijn 10 jaar oud. Ik zou graag willen dat iemand er naar kijkt en reparatieadvies geeft of de reparatie uitvoert.