Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie en onderhoud van ramen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie en onderhoud van ramen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie en onderhoud van ramen

Reparatie en onderhoud van vier ramen

Mijn 2 kiepkantelramen sluiten niet goed meer. Waarvan er bij 1 ook het slot niet meer goed werkt. Deze moeten gemaakt worden. Nog 2 andere ramen ook nagaan en eventueel onderhouden.

Onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters

Er dient onderhoud en een klein reparatie gedaan te worden aan 4 kiepramen, 2 buitendeuren, 1 schuifdeur en 2 dakramen van het merk fakro en 6 ventilatie roosters. De afmetingen heb ik niet.

Onderhoud en service aan kiep/kantelramen

Mijn woning heeft 6 kiep-/kantelramen, die allemaal opnieuw afgesteld dienen te worden en mogelijk op hang- en sluitwerk een kleine reparatie nodig hebben. Alles werkt nog wel, maar gaat stroef, het tocht bij een raam heel erg, de ander sluit slecht en gaat moeilijk open. Van de 6 zijn er 2 echte problemen en de rest moet nagekeken worden en afgesteld en zo. Afmetingen van de ramen zijn circa 90 x 120 centimeter met thermopane.

Diagnose lekkend dakraam en draaikiepraam

Pas een huis gekocht. In de hal bovenverdieping is een klein dakraam geplaatst dat geopend kan worden m.b.v. een draaimechanisme. Bij regen valt er af en toe een druppel naar beneden. Niet duidelijk of dit condens is of dat de rubberen afdichten niet goed meer is. Bouwjaar huis 1987. Ik wil graag een diagnose en afhankelijk daarvan onderhoud aan het dakraam. Tevens last van lekkage aan draai-kiep-raam bij slagregen. Ook hier voor diagnose en reparatie.

Onderhoud aan een schuur

Ik wil graag onderhoud laten verzorgen aan een kleine schuur van 3 x 2,5 meter bij mijn woning. Die schuur is aan de buitenzijde betimmerd met houten rabatdelen die vervangen moeten worden. Ik heb al 45 Zweedse rabatdelen gekocht en die worden hier rond 30 augustus afgeleverd. Ook het kozijn met bovenlicht en de deur laat ik graag even beoordelen. Die vertonen ook slechte delen. Ik hoor graag of reparatie mogelijk is of dat vervanging beter is. Ik ontvang graag uw offerte, met daarin ook een aparte post voor het beitsen van de houten delen.

Onderhoud en reparatie aan houten schuifraam

Een oud schuifraam waarvan de touwen gebroken zijn en dat zou ik graag laten herstellen. Denk dat de katrollen nog werken maar eventueel is er iets onderhoud nodig om het soepel te laten lopen. Daarnaast graag onderhoud/check van een tweede houten schuifraam om te kijken/zorgen of deze iets lichter kan lopen.

Hardhouten schuifraam repareren

Ik wil graag een offerte aanvragen over een hardhout schuiframen reparatie. Oorspronkelijk was het hoofdvenster in het midden open, maar door een slecht onderhoud was te veel koud, wind en geluid lekkend. Bij de eerste reparatiepoging probeerden de werknemers het raam te isoleren door rubberen strips en poetsstroken te plaatsen, maar dit hielp slechts gedeeltelijk en duurde niet lang. Na een jaar hebben de werknemers bij de tweede reparatiepoging de gewichten en veren verwijderd en het centrale venster met siliconen afgesloten en als oplossing voor ventilatie snijden ze het linkerzijde kleine raam waardoor het mogelijk is om open te schuiven. De baan werd opnieuw zeer slecht uitgevoerd, wat lekkage van wind en geluid veroorzaakt en deze keer ook wat water. Ik zou willen dat het raam terug naar de oorspronkelijke werkende staat gaat (de kleine zijruit raken en het hoofd midden venster weer openen) en natuurlijk goed geïsoleerde op de best mogelijke manier. Ik sta ook open voor alternatieve oplossingen als er problemen komen.

Mechanisme hardhouten schuifpui repareren

Schuifpui sluit niet goed af aan de bovenkant en loopt erg zwaar. De pui is vermoedelijk 30 jaar oud. Het is een grote zware schuifpui. Hij is 270 cm hoog en 100 cm breed. Een 2de schuifpui sluit wel goed af maar loopt enigszins stroef. Deze heeft dezelfde afmeting. Graag ontvang ik een offerte voor de reparatie en onderhoud van de schuifpuien.

Kozijn met openslaande deuren repareren

In het kozijn van mijn openslaande deuren is door slecht onderhoud een plek houtrot ontstaan van ongeveer 12 centimeter hoog. Ik heb het open gekrabd en de rot zit redelijk diep, zie bijgevoegde foto's. Omdat het aan de basis van het verticale gedeelte van mijn kozijn zit, vind ik het belangrijk dat er iemand naar kijkt die er goed verstand van heeft en dat de reparatie met een goede kwaliteit gebeurt. Volgens mijn inschatting is het horizontale gedeelte (de drempel) nog niet aangetast. Ik vermoed zelf dat het beter is het gedeelte met de houtrot te verwijderen en te vervangen voor een nieuw stuk hout. Dus niet het hele kozijn of de verticale balk. Maar dat laat ik graag ook aan de professional over.

Onderhoud aan draai-/kiepramen

Wij hebben op de bovenverdieping 3 houten draaikiepramen van bijna 17 jaar oud. Ik kan ze na een schoonmaakbeurt niet goed meer sluiten. Ook kan ik ze niet meer in de kiepstand zetten. Ik wil graag een vrijblijvend bezoek van een vakman die kan beoordelen of er reparatie mogelijk is of ander onderhoud nodig is.

Partners

Partners van Casius