Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie hout dakkapel en hout kozijn? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie hout dakkapel en hout kozijn. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie hout dakkapel en hout kozijn

Vervangen of reparatie van deur vanwege houtrot

1 serredeur is aan de onderkant verrot en moet gerepareerd worden. Daarnaast is een vast deel van de serrebetimmering ook aan de onderkant verrot en behoeft reparatie. In het verleden is deze sessebetimmering al eens gerepareerd met een kunsthars laag. Echter tussen deze kunstharslaag en het hout is het weer vochtig geworden en gaan rotten. Dit serrewandje rust op een hardstenen dorpel.

Reparatie schuifpui

Schuifpui van hout bijna 2 meter breed klemt. Bij het overhalen van de hendel gaat hij maar aan één kant omhoog. Schuifpui krijgen we maar 1 meter opzij en dan loopt hij klem. Waarschijnlijk het loopwerk defect.

Ramen en deur van een houten tuinhuisje repareren of vervangen

Ik zoek een specialist die twee kleine ramen en een deur (hout kozijn) kan repareren van een tuinhuisje. Mocht dit niet te repareren zijn ben ik benieuwd wat de kosten zijn om dit te vervangen. 2 ramen en een deur. Reparatie of vervangen. Tuinhuisje

Drempel reparatie

Ik zou graag de drempel aan de buitenkant van de balkondeur willen laten repareren. Deze is deel van het kozijn/frame waar de deur in zit. Deze is van hout en is de verloop van tijd gebroken en gaan rotten. Ik kijk uit naar een reactie.

Tuinhuis reparatie

Het betreft een tuinhuisje van 3 × 3 met een aantal rotte planken. Het zijn denk ik ongeveer 6/7 planken, graag deze planken vervangen voor nieuwe van hout. De oude planken kan ik zelf afvoeren.

Reparatie kozijnen en vervanging buitendeur

Repareren 4 raamkozijnen door delen hout te vervangen ivm houtrot en 1 raamkozijn glaslat vernieuwen, vervanging 1 boeilijst bij dakgoot, vervanging 1 tuindeur en reparatie stukje hout boeilijst berging.

Reparatie voordeur

Het betreft een beschadigde voordeur, inclusief beschadigd kozijn, materiaal hout, wat gerepareerd moet worden.

Reparatie hout dakkapel en hout kozijn

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal kozijnen kan repareren en vervangen. Het gaat om: 1-het hout van het dakkapel aan de voorgevel is deels verrot, graag vervangen. 2-het hout van het raam aan de voorgevel is ook verrot, het raam gaat niet makkelijk dicht 3-de kozijn aan de achtergevel moet helemaal vervangen worden Het gaat om werk aan de begane grond en eerste verdieping.

Afdichten van kozijnen en vensterbank buitenzijde

De ramen van de tweede verdieping liggen boven de keuken. De keuken ligt aan de voorzijde van het huis en sluit aan op een balkon. De kozijnen zijn van hout en aan de onderzijde zitten metalen vensterbanken. Aan de uiteinden sluiten de vensterbanken niet goed aan op de muren. Door de kieren loopt bij regen water de spouwmuur in. De kozijnen en de vensterbanken van beide ramen moeten waterdicht afgewerkt worden. Omdat er nu bij hevige regenval van water via de spouwmuur de keuken in lekt, moet de reparatie bij voorkeur z.s.m. uitgevoerd worden. Om de ramen te kunnen bereiken is een ladder of een steiger nodig die op het balkon geplaatst wordt.

Raamkozijn reparatie na schade

Bij de storm is de raamuitzetter gebroken en het raam opengeklapt waardoor de scharnieren zijn ontzet en het raam niet meer in het kozijn valt maar er bovenop. Ik heb de vergrendeling voor nood verzet zodat het raam dicht kan. Ook zit er een barst bovenin het hout bij de scharnier (zie foto's). Graag een offerte voor vervangen scharnieren, nieuwe raamuitzetter plaatsen en reparatie hout indien mogelijk en noodzakelijk.

Partners

Partners van Casius