Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie en herstelwerk aan tuinhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie en herstelwerk aan tuinhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie en herstelwerk aan tuinhuis

Reparatie en herstelwerk aan tuinhuis

Ik wil graag een lat van mijn tuinhuisje laten vervangen. Het betreft een lat waar een ruit op rust, deze is verrot.

Onderzoek/reparatie lekkage raamkozijn

Ik woon in een appartement op de 3e verdieping. Bij regen druppelt er water bij de luchtroosters bij het raamkozijn naar binnen. Het stucwerk erboven dat met de vensterbank meeloopt is ook vochtig en uitgezet. Voor mijn verzekeringsclaim moet een offerte worden verzorgd. Ik wil de oorzaak van de lekkage laten vaststellen en daarna herstelwerk laten verzorgen.

Stormschade aan boeidelen herstellen

Enkele weken geleden zijn er tijdens een harde storm enkele delen van onze boeidelen afgebroken. Wij laten deze schade graag even opnemen en ontvangen daarna uw offerte voor het herstelwerk. We willen ook graag weten wat de kosten zijn voor alleen de levering van de materialen, zodat we de reparatie eventueel zelf kunnen uitvoeren. We hebben de offerte nodig voor onze verzekering.

Reparatie- en herstelwerk aan deuren

Wij willen graag van een deur binnenhuis de draaicirkel veranderen. Van een andere deur willen we een schuifdeur maken. Daarnaast dient ook het hang- en sluitwerk op 4 buitendeuren vervangen.

Reparatie houten draagbalk en hekwerk van balkon

Ik heb aan de achterzijde van mijn woning op de 1e verdieping een balkon, dat reparatie behoeft. Er moet een deel van de houten draagbalk worden vernieuwd. Ook is er één staander van het houten hekwerk kapot. Ik ontvang graag een prijsopgave voor het herstelwerk.

Reparatie en vervangwerk aan Velux dakramen.

ik ben opzoek naar een bedrijf wat herstelwerk aan onze kozijnen uit kan voeren. Het gaat om de volgende werkzaamheden: 1. Dubbelglas is lek, dient vervangen te worden. Zorg ervoor dat screen blijft functioneren; 2. Twee ventilatieroosters 12 * 30 zijn 30 jaar oud, werken niet meer, dienen ook vervangen te worden; 3. Velux dakraam, maat GGL4, eveneens lek, dient vervangen te worden, eventueel ombouw ook. Inclusief materiaal en verwijderen. Offerte graag specificeren naar arbeid en materiaalkosten

Herstelwerk aan deuren en kozijnen

Graag offerte voor reparatie authentieke houten balkondeuren, metalen strip met hendel is losgeraakt door de storm (vallen niet meer goed in het slot). Reparatie houten kozijn zolderraam, schuift naar boven open (gaat stroef open). Bevestigen/systeem ensuitedeuren (deuren al in bezit, zitten nog geen rails en wieltjes onder).

Reparatie kunststofkozijn

Controleren, onderhoud en repareren van de bestaande kunststofkozijnen/ramen en deuren. Bij sommige wat last van tocht. Een deur wat verzakt. Graag controle en wat licht herstelwerk. Het is op een begane grond woning.