Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie binnen deur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie binnen deur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie binnen deur

Lekkage bij schuifpui

Wij hebben een schuifpui in de aanbouw van onze huiskamer van metaal. (materiaal ?) met een dakgoot. Nu lekt het binnen in beide hoeken van de schuifpui. Vermoedelijk de rubbers en/of de dakgoot. Graag vrijblijvende offerte voor het uitvoeren van reparatie werkzaamheden.

Reparatie aan Velux dakramen

Bij regen komen er via ons Velux dakraam druppels naar binnen. Het lijkt erop dat er in het dichtingsrubber een scheurtje zit. Dit is aan de linker onderkant. Het gaat hierbij om een kiep raam. Voor ons is onduidelijk hoe we dit moeten repareren en welke spullen we hiervoor nodig hebben. Afmetingen dakraam? Nog minder dan 1 m2

Reparatie binnen deur

Ik zoek een deurenspecialist die een ingeslagen keukendeur zou kunnen vervangen/repareren. De deur is ingeslagen met een brandblusser.

Ontzet raamkozijn repareren

Goede middag, Onlangs is er storm geweest, in eerste instantie dacht ik doordat de wind er pal/haaks op stond dat er een beetje (regen)water door de scharnierende delen binnen was gekomen. Echter, nu blijkt dat mijn MDF-afwerklijsten en stucwerk door het vocht zijn aangetast. Hiervan heb ik melding gedaan bij de verzekering en nu heb ik een offerte nodig voor de reparatie. Het vermoeden van mij is dat het kozijn ontzet is en over de 2 onderste verdiepingen opnieuw geplaatst dient te worden. Voor nadere info graag bellen. Graag even komen kijken van te voren. Het gaat om een kozijn van 260 cm hoog á 240 cm hoog en 2,5 bij 3 meter breed ongeveer.

Reparatie aan de voordeur

Onze voordeur sluit slecht, er zit ruimte tussen de deur en de stijl waardoor er veel kou naar binnen komt.

Kozijn repareren of vervangen

Op de bovenste verdieping (de 4e) aan de achterzijde van mijn huis is 1 houten raamkozijn gaan rotten. Dit is een kiepraam (zie foto). Het huis helt vrij sterk, waardoor de ramen bij openen automatisch naar binnen openvallen. Ook komt hier bij storm veel wind en regen op, waardoor een nog niet zo lang geleden geplaatst kozijn is gaan rotten. Het kozijn is 107 cm breed en 185 cm hoog. Alleen de onderkant en het onderste gedeelte van de linker zijkant van het kozijn is gaan rotten. De rotting is wel vrij sterk aanwezig op deze plekken. Het resultaat moet zijn: een reparatie van de verrotte delen óf de vervanging van het gehele kozijn. Belangrijk is dat deze na de verbouwing goed bestendig is tegen weer en wind. Dit omdat de wind en regen er vrij krachtig op staat. Beginnen wanneer mogelijk. Ik wil graag de gehele klus uitbesteden, van slopen tot afmonteren/schilderen. Bijzonderheden: Het trappenhuis is vrij smal, maar 1 raamkozijn naar de 4e verdieping moet lukken. Hijsen met een katrol is eventueel mogelijk.

Onderzoek/reparatie lekkage raamkozijn

Ik woon in een appartement op de 3e verdieping. Bij regen druppelt er water bij de luchtroosters bij het raamkozijn naar binnen. Het stucwerk erboven dat met de vensterbank meeloopt is ook vochtig en uitgezet. Voor mijn verzekeringsclaim moet een offerte worden verzorgd. Ik wil de oorzaak van de lekkage laten vaststellen en daarna herstelwerk laten verzorgen.

Diagnose lekkend dakraam

Mijn dakraam lekt van binnen aan de onderkant. Ik wens graag een diagnose te krijgen en een offerte voor eventuele reparatie. Ik ben alleen op de even donderdagen vrij.

Reparatie bij een raamkozijn

We zitten met een kapot draaikiepraam en zouden we graag willen weten of u deze kunt repareren en wat de kosten ervan zijn. De klachten zijn als volgt: De raam kan naar binnen openklappen, alleen het opendraaien naar binnen lukt niet zonder probleem. De bovenkant (links) van de raam schiet los als we het willen opendraaien waardoor de raam alleen aan de ene hoek (links onder) vast zit aan de kozijn. Verder hebben we sinds kort nog een klacht. Als we het dicht draaien, dan krijgen we het niet meer normaal open. De werkplekken zijn goed bereikbaar.

Sluitingen van kunststof kozijnen repareren

Het hang- en sluitwerk van mijn badkamer raam werkt niet meer waardoor deze niet meer dicht kan. Het gaat om kozijnen van minimaal 10 jaar oud (platte kozijnen). De kozijn blijft nu staan in kiepstand en de klink/hendel drukt door. De gehele bovenverdieping is voorzien van deze type kozijnen graag zou ik het sluitwerk even gecontroleerd willen zien. Tevens is het hangwerk kapot. Dit betreft het haakje van plastic waarmee de kiepstand bepaald kan worden. Voor bovenstaande zou ik graag een offerte willen ontvangen en binnen welke termijn reparatie zou kunnen.

Partners

Partners van Casius