Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renoveren balkon houtrot? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renoveren balkon houtrot. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renoveren balkon houtrot

Renoveren balkon houtrot

Wij willen graag drie balkons aan de achterzijde laten renoveren. Dit in verband met houtrot. Het gaat om balkons van verschillende mensen. Het is een appartementencomplex en het gaat om de eerste etage, de tweede en de derde. Ik weet niet wat de situatie bij de anderen is, maar bij mij gaat het om de omheining en om de ondersteuning, in totaal ongeveer 3-4 meter. Graag laat ik iemand even langs komen om het te beoordelen. We zijn een VVE. Rond eind maart zouden we graag starten als het allemaal goedgekeurd wordt.

Balkon renoveren

Op het balkon liggen nu tegels en is er een ijzer hekwerk aanwezig. Dit willen wij graag laten vervangen door hout of kunststof planken in een licht eiken kleur en een glazen hekwerk met aluminium. Het balkon is 3.15 meter breed en 4.30 meter diep en is gelegen op de eerste verdieping. Eventueel wil ik 2 spotjes laten plaatsen daar waar mogelijk.

Ramen, deuren en kozijnen vervangen

Ik ga renoveren en wil meteen de ramen, deuren en misschien kozijnen van het balkon vervangen, aangezien dubbele beglazing nodig is. Het gaat om een dubbele openslaande deur met aan beide zijden raampjes en een deur/raam in de badkamer. Zie foto's.

Houtrot op houten balkon repareren

Ik wil graag offerte voor het opknappen van een volledig houten balkon. Op het loopgedeelte ligt een zinken laag. De oppervlakte is 3 bij 1.50 meter en er zijn delen verrot, waarschijnlijk door het zink. Graag laat ik het balkon beoordelen en renoveren.

Houten deuren in een Frans balkon renoveren

Ik wil graag de houten deuren van mijn Frans balkon laten renoveren/opknappen. Het hout is deels kapot (en/of verrot) en de deuren zijn (eventueel in geheel) aan vervanging toe. Eventueel ook vervangen van balkonkozijnen, indien dit nodig is. In de bijlage een foto van het balkon toegevoegd. Balkon is bereikbaar via de slaapkamer. Deuren mogen geleverd worden.

Houten delen op het balkon renoveren

Mijn balkon van ca 7.5 x 2 meter steunt op een stalen constructie met een aantal houten dragende balken (met name ter ondersteuning van de vloerdelen). Een aantal vloer planken zijn rot. Idem voor een aantal draagbalken. Ik ontvang graag een opgave voor de enkel noodzakelijke reparaties maar ook voor vervanging van alle vloerdelen in hardhout. Ik kan foto's per e-mail toesturen.

Buitengevel achterkant pand renoveren

Het betreft onderhoud aan de achterkant van een pand met 4 etages met 4 balkons: - zinkwerk van de balkons vastzetten - dakgoten vervangen waar nodig - 4 ramen aan de kopse kant moeten vervangen worden door kunststof kozijnen met dubbel glas (+/- 2 m2 per raam) - 8 ramen aan balkon kant vervangen door houten kozijnen (+/ 1 m2) - en deuren naar balkon vervangen door houten kozijnen. - daarna al het houtwerk schilderen. Er kunnen steigers geplaatst worden. Achter is er een binnentuin. Maar dan moet er binnendoor het steigermateriaal naar de tuin gebracht worden of met een hoogwerker aan de voorzijde.

Kozijnen vervangen en schilderen

Ik wil een houten kozijn en een houten balkon deur en kozijn eventueel laten vervangen al dan niet renoveren. Dit zit aan de achterzijde van het huis op de derde verdieping in een 1920 rijenhuis. Ik wil ook houten kozijnen (groen) laten schilderen en bepaalde fouten in het hout weghalen laten. Het is hetzelfde huis met drie verdiepingen. De werkzaamheden kunnen ook van twee verschillende bedrijven uitgevoerd worden.