Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een rechte trap verbouwen om ruimte te besparen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een rechte trap verbouwen om ruimte te besparen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een rechte trap verbouwen om ruimte te besparen

Verwijderen van ronde stalen trap en vervangen voor rechte houten trap

Het gaat om het verwijderen van een ronde stalen trap en terugplaatsen van een houten rechte trap met circa 15 treden en 1x een 90-graden hoek. Het is op de bovenverdieping van een maisonettewoning welke is gelegen op de 3e en 4e verdieping.

Trap renoveren

Onze rechte steektrap moet gerenoveerd worden mbv overzettreden en stootborden. Inclusief verlichting en trapleuningen, de trap is gemaakt van hout.

Trap renovatie

Rechte open trap voorzien van nieuwe treden van bijvoorbeeld laminaat of HPL. Het gaat om 1 rechte trap van 12 treden en 1 trapje van 3 treden. Tegen de muur moet het netjes afgewerkt worden.

Zandstraler trap 16 treden

Ik wil de trap laten zandstralen. Het betreft een rechte trap van 16 treden. De treden zijn 82 cm breed. Het is een hele oude trap en zou graag willen weten of het mogelijk is om deze te laten zandstralen en wat dit dan ongeveer gaat kosten. Trap is ongeveer net zou oud 1933. Doel is dat de trap kaal wordt om het te kunnen schilderen. Er zitten nu lijmresten op waarvan klant denkt dat zandstralen ter plekke de beste oplossing is. Staat open voor alternatieven

Trapgat maken in betonnen vloer en trap plaatsen

Er is al een gat met een vlieringtrap aanwezig in het midden van de gang. In verband met weinig ruimte in de gang(breedte 1,40cm) dacht ik eraan om een rechte trap links tegen de muur omhoog te plaatsen. Dan moet de betonnen vloer wel opengemaakt worden om het gat groter te maken. Dat is ongeveer 1,20 cm bij 30 cm dat moet weggehaald worden. Andere ideeën zijn ook welkom. Zie fotos voor situatie.

Een rechte trap verbouwen om ruimte te besparen

Ik zoek een specialist die mijn rechte trap kan ombouwen tot wenteltrap of trap met draaien daarin. Dit om ruimte te besparen. Momenteel zit hier een rechte dichte houten trap met een plafondhoogte van 290 cm.

Douglas buitentrap plaatsen

Wij willen een rechte buitentrap laten plaatsen. Bestaande situatie is een open ruimte waar we een Douglas trap willen plaatsen. Op verzoek sturen we een foto. Afwerking is niet nodig. De hoogte is 3,40 meter.

Vloerbedekking trap verwijderen

Graag offerte voor een rechte trap, 12 treden vloerbedekking verwijderen .

Trap lijm verwijderen

we krijgen nieuw vinyl op onze trap (rechte trap, gesloten, 13 treden). Het oude vinyl is er af, nu moeten de lijmresten verwijderd worden en de treden geëgaliseerd. Wie kan dat voor ons doen?

Eiken trap plaatsen in plaats van wenteltrap

De aanwezige wenteltrap willen we eruit halen en daar een rechte eiken trap voor in de plaats. Het gat is 2.10 , 2.80 hoog en de breedte 80 cm . We zouden graag aan de linkerkant smeedijzeren spijltjes willen hebben. Boven blijft er een hekwerk over van 50cm breed , eraan 1.10 , 1.20 en 80 cm . (4 palen hekwerk) Deze willen we ook met dezelfde smeedijzeren spijltjes.

Partners

Partners van Casius