Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het realiseren van dichte trappen in een woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het realiseren van dichte trappen in een woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het realiseren van dichte trappen in een woning

Het realiseren van twee dichte trappen in een woning

Ik zoek een trappenspecialist die in mijn woning 2 open spiltrappen kan verwijderen en twee dichte trappen kan realiseren. Het betreft een basis trap omdat deze waarschijnlijk nog bekleed zal worden. Er dient waarschijnlijk geen extra of nieuw gat gemaakt te worden in de plafonds ten behoeve van de nieuwe trappen.

Vaste, dichte trap plaatsen en trapkast realiseren

Wij hebben nu een metalen wenteltrap, we willen graag een vaste, dichte trap naar boven met een trapkast aan de onderkant. Het gaat om een half slag trap.

Wenteltrap vervangen door een vaste trap

Ik wil mijn bestaande stalen wenteltrap laten vervangen door een dichte rechte trap met aan het einde een draai naar rechts. De wenteltrap komt nu uit in de woonkamer, de rechte trap komt straks uit in de hal. Om dit te realiseren moet er een muurtje verwijderd worden en moet de deur van de hal naar de woonkamer ook verplaatst worden. Dit muurtje is ongeveer 1 meter breed. Daarnaast wil de ruimte onder de kast laten dichtmaken zodat het een diepe kast wordt.

Budget trap plaatsen

Ik zoek een trappenspecialist die een metalen of betonnen dichte trap kan realiseren. Het gaat om een trap van 80 cm hoog en een diepte van 69 cm. De trap moet 115,3 cm breed worden. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Vaste trap naar zolder realiseren

Ik zoek een aannemer die van de eerste verdieping naar de zolder een vaste trap kan realiseren. Momenteel zit hier een vlizo-trap. Het gaat om het groter zagen van het huidige gat en het plaatsen van een dichte trap. Daarnaast dient de elektra et cetera omgelegd te worden.

Vaste trap monteren

Ik zoek een trappenspecialist die een vaste- dichte trap naar zolder kan realiseren. Het gaat om een trap van de eerste- naar de tweede verdieping. De trap moet 272 cm hoog worden. Het gat ter behoefte van de trap is al uitgevoerd.

Vaste trap naar zolder maken

Ik zou graag een vaste trap naar de zolder willen realiseren (sta zolder). Het mag een dichte, houten trap zijn. Tevens moet er een gat in de betonvloer worden gemaakt. Op dit moment is er een vlizotrap naar de zolder. Dit gat moet gedicht worden. De trap van BG naar de eerste verdieping heeft 13 treden met twee keer een kwart slag.

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Wij hebben een huis gekocht en krijgen 5 juni de sleutel. Werkzaamheden kunnen eerder worden uitgevoerd, waarschijnlijk medio mei. Wij zijn op zoek naar een passende offerte. Wat er moet gebeuren is dat de vlizotrap moet worden verwijderd en het gat hiervan moet met beton worden dicht gemaakt. Er moet op de nieuwe plek een gat in het beton gemaakt worden en dan een vaste trap naar beneden toe in de kast op de overloop realiseren. Het zou gaan om een trap die halfrond naar boven gaat. Graag een dichte trap plaatsen en aftimmeren. Verder graag apart in de offerte de kosten om de trap van de begane grond naar de eerste verdieping dicht te timmeren meenemen. Foto's zijn beschikbaar.

Vlizotrap vervangen door een vaste trap

Ik wil graag in plaats van een vlizotrap een vaste trap laten plaatsen. Er moet een nieuwe opening gezaagd worden (door beton) om deze te realiseren. Het oude gat vervolgens ook dichten. Bij voorkeur een dichte trap, met een draai erin.

Vaste trap naar zolderverdieping, mogelijk moet er muurtje bij doorgebroken worden

Op de plek van de voormalige badkamer willen wij graag een vaste trap naar zolder realiseren. De trap mag verborgen blijven achter de aanwezige deur. De oude badkamer verwijderen wij zelf. De zolderverdieping heeft een houten vloer. Momenteel maken we gebruik van een vlizotrap. Trapgat daarvan moet dichtgemaakt worden. Even kijken, mogelijk moet het een dichte trap worden wegens de ruimte. Mogelijk moet er een niet- dragend muurtje voor doorgebroken worden. Graag advies.