Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ramen en buitendeur vervangen renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ramen en buitendeur vervangen renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ramen en buitendeur vervangen renoveren

Garagedeur vervangen door ramen en deur

Graag zou ik de garagedeur eruit willen halen en vervangen door 1 buitendeur en een raam dat wijd open kan. Het kozijn graag van kunststof en als het kan met een hor.

Buitendeur en twee ramen plaatsen in dakopbouw

Ik heb een huidige harmonica deur, waarvan drie delen vervangen moet worden voor twee vaste ramen en een naar buiten draaiende deur met glas. Hardhouten puii, 2,40 breed bij 2,10 meter hoog.

Ramen en buitendeur vervangen/renoveren

Graag wil ik de ruiten in een woning uit 1895 laten vervangen door dubbel glas: - een dakkapel raam van 60 bij 75 cm - een raam boven de voordeur van 65 bij 80 cm - een raam van 130 bij 80 die door een vast raam van 190 bij 80 cm vervangen moet worden - een 80 cm houten deur vervangen door een nieuw frame In a 1895 house in Den Haag, several windows to be changed with double glazing: - one 60*75 cm dakkapel window, - one 65*80 cm window on top of front door, - one 130*80 cm sliding window, can be changed for a 190*80 cm, not sliding window - 80 cm old wooden door to be rectified and a new frame to be put in place

Deuren, raam- en deurkozijnen vernieuwen

Ik wil graag nieuwe kozijnen, inclusief ramen en een buitendeur.

Buitendeur en eventueel kozijnen vervangen

Wij willen een voordeur vervangen, mogelijk zelfs. Ze zouden geplaatst moeten worden door de leverancier. Is dat bij u mogelijk? Kan er van te voren de maatvoering en details worden opgenomen door u en wat kost het geheel (2 stuks) bij aanschaf van een wat goedkopere deur (huis wordt verkocht) Eventueel kan de opdracht uitgebreid worden met het vervangen van al de kozijnen/ramen op beneden en 2 bovenverdiepingen

Braakschade herstellen aan geforceerde sloten

Van vier buitendeuren dienen de sloten vervangen te worden. 3 beneden en 1 boven bij een balkon grenzend aan de slaapkamer. Verder 2 sloten van resp een glazenspiegeldeur en een rookglasdeur. De sleutel van dit laatste slot is weggeraakt en de sluiting in de sponning is er ook uit gehaald. Het glas in de spiegeldeur mag vervangen worden en deze deur moet ook weer op en dicht kunnen. Voorstel: zelfde draaiknop met slot als de haldeur. Op een van de opnames is ook de kunststof buitendeur zichtbaar. Verder is het slot van een slaapkamerdeur van de voorste slaapkamer geforceerd en moet hersteld worden, ook het kozijn, evt bijgeschilderd of een metalen versteviging. Het slot van de badkamer mist en is provisorisch gerepareerd en dient weer voorzien te worden met een slot deze af te kunnen sluiten, Ook een rooster op de deur moet vervangen. Op een tweetal ramen zit nog geen braakbestendig slot. Deze 2 sloten komen voor onze eigen rekening: het betreft een raamkozijn beneden en een raam boven de deur naar de tuinkant.

Kozijn, ramen en buitendeur vervangen

Ik wil graag een hout kozijn, ramen en een buitendeur laten vervangen. De deur is 198 cm lang en 95 cm breed, het bovenlicht is 34 cm lang en 95 cm breed en hij kozijn is 85 cm lang en 43 cm breed. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor kunststof en voor hout.

Buitendeur met 3-puntssluiting afhangen

Wij willen onze voordeur laten afhangen met een 3-puntsluiting en 4 ramen erin laten zetten, de brievenbus plaatsen (gat wordt al gemaakt) en indien mogelijk de deur af laten lakken. De deur is al besteld.

Vaste raam en achterdeur vervangen

Wij willen in een bestaande aanbouw het huidige raam en achterdeur laten vervangen door een nieuwe grotere, hardhouten pui. Dit om meer lichtinval te verkrijgen. De raampartij van 3 ramen moet ongeveer 1.60 meter breed worden en een buitendeur. De hoogte is 2.4 meter.

Binnendeur en garagedeur vervangen

Onze opdek binnendeur is kapot en het kozijn daarvan is ook niet meer te gebruiken dus deze moeten vervangen worden. Het gaat om een houten deur met matglazen ramen. Het kozijn is van metaal. Daarnaast willen wij ook een nieuwe buitendeur voor in de garage. Dit moet een houten dichte deur worden. Kunt u ons een offerte leveren voor de aanschaf van de deuren en het plaatsen?

Partners

Partners van Casius