Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ramen aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ramen aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ramen aanpassen

Ramen aanpassen

Ik wil graag de ramen draaiend naar buiten hebben maar het betreft buitenramen vanaf de grond naar het plafond dus wil wel de kou buiten houden. De ramen zijn ongeveer 221 bij 76 cm. Hier wil ik dan 6 ruiten in hebben. Het gaat om totaal 10 ramen.

Uitzetramen aanpassen

Ik wil van onze bestaande uitzetramen openslaande ramen laten maken. 3 identieke ramen, +- 75 breed 100 hoog. 1 Raam vanaf platdak bereikbaar. Scharnieren zitten nu aan de bovenzijde. Nieuwe scharnieren moeten aan de linkerzijde komen. Ze moeten weer goed afgehangen worden, nu schuren ze op sommige plekken beetje aan tegen kozijn.

Draairichting van kozijnen aanpassen

De werking van de twee naar buiten draaiende slaapkamer ramen veranderen in twee naar binnen draaiende ramen. Zogenaamde Duitse kantel/kiepramen met als uitgangspunt zo min mogelijk schade aan het huidige ramen en raamkozijnen.

Dubbel glas plaatsen en kozijnen aanpassen

Op de begane grond heb ik 4 ramen van B x H: 130 x 180 cm, 2 ramen van 250 x 180 cm en 2 ramen van 80 x 180 cm, waarvan een op de eerste verdieping. De totale glasoppervlakte is 20 m2. De woning is uit 1910 waardoor de kozijnen aangepast moeten worden. Er zijn 2 ramen met schuifmechanisme; de overigen zijn vast. Het zijn ramen met bovenlichten, de bovenlichten blijven onveranderd.

Sluitwerk repareren en isolatie aanpassen

Omdat drie ramen niet goed sluiten moeten deze even gerepareerd worden. Ook moet er isolatiemateriaal aangebracht worden bij twee andere ramen omdat dat losgelaten is.

Vaste ramen openend maken

Ik wil graag 2 ramen die momenteel niet open kunnen (1e verdieping van de woning) laten aanpassen zodat ze open kunnen. Het gaat om houten kozijnen. Ik heb nu de afmetingen niet, maar vanavond zal ik ze hebben dus kan ik ze opsturen.

Bestaande houten kozijnen aanpassen

Wij willen graag op huidige dichte ramen van de woonkamer 2 kleine boven raampjes aanbrengen. Het gaat om 2 x raampjes, om bestaande houten kozijn met dubbelglas. Beide zijde van de woonkamer. Woning bevindt zich in Cuijk. Graag met enige spoed een prijsindicatie en mogelijke uitvoertermijn.

Dubbel glas met motief plaatsen en kozijn aanpassen

Het gaat om een deur en een zijraam. Er moet in alle ramen een motief zitten, zodat je er niet goed door heen kan kijken. Daarnaast moet er bij het zijraam een tussenstuk van het kozijn weggehaald worden (zit nu de brievenbus zie foto), maar willen daar 1 raam van 34xx138, andere ramen zijn 18,5x138 en 34x210 dit is B x H. Dit zijn ongeveer de afmetingen wel graag na komen meten.

Ventilatoren plaatsen in ramen

Ik wil graag 2 ventilatoren laten plaatsen in 2 verschillende ramen op de eerste verdieping van ons pand. De roosters zitten over de hele breedte van de ramen. Beide zijn ongeveer 2 meter breed en de rooster zijn circa 20 cm hoog. Het gaat om vaste ramen met dubbel glas. Wel zit er boven deze 2 ramen al een ventilatierooster maar ik heb niet het idee dat deze veel ventileren. Kunt u deze aanpassen of elektrisch aangedreven ventilatie erin zetten? Graag verneem ik wat mogelijk is en wat voor kosten ermee gemoeid zijn.

Ventilatierooster in raamkozijnen plaatsen en draairamen aanpassen

Graag uw offerte voor een tweetal klussen. - 2x draairaam weer passend maken in bestaand houten kozijn; - 1x bij een vast raam met enkel glas in het midden een ventilatierooster plaatsen. De ramen zijn enkel glas. Mogelijk kan er een voorzetraam geplaatst worden?

Partners

Partners van Casius