Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiatorombouw laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiatorombouw laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiatorombouw laten maken

Erkerbank met radiatorombouw maken

Wij willen in onze erker graag een erkerbank laten maken van ongeveer 2 tot 2,5 meter. Er zit ook een radiator (onder het middelste raam) en die moet wel voldoende warmte kunnen blijven geven. Het zou mooi zijn als er ook nog opbergruimte onder de bank gecreëerd kan worden. In de bijlage een plaatje van wat we ongeveer willen. Graag ontvang ik een prijsindicatie van u en een aanduiding van wanneer u eventueel tijd zou hebben om dit te maken.

Radiatorombouw laten maken

Graag zou ik een radiator ombouw op maat willen laten maken. We hebben nu een decoratie paneel maar deze valt steeds om dus wij willen een strakke ombouw met brede planken en stevig en stabiel maar wel nog het gebruik van stopcontacten en waarbij het niet mogelijk is dat onze kleuter de stekkers en snoeren eronder uit kan pakken. Ook staat er het internet modem. Dus ook al is de ombouw van muur tot muur alsnog zouden we daarbij moeten kunnen. De lengte is 3,12 of 3,13 meter en de hoogte 71 cm (dit is de afmeting van de bestaande ombouw) en diepte is rond de 19 cm.

Radiator ombouw laten maken

Ik wil in mijn huiskamer een radiatorombouw van muur tot muur hebben en tegelijkertijd mijn vensterbank laten verbreden en dat je er ook op kan zitten. De lengte in totaal van mijn vensterbanken is 8.70 meter en de de hoogte 59 centimeter. De breedte van mijn vensterbanken moet 41 centimeter worden. Zelf dacht ik aan MDF en dan ook nog wit afgelakt. De vensterbanken kunnen worden geplakt op de bestaande marmeren vensterbanken. Ik heb een foto toegevoegd hoe ik het zou willen hebben en een panorama foto van mijn huiskamer.

Radiatorombouw met vensterbank maken

Ik wil graag een radiatorombouw met vensterbank.

Radiatorombouw maken

Ik ben op zoek naar iemand die een radiator ombouw wil maken met 4 zijdes (staat los 5 cm van glazen raam). Afmetingen lengte 80 cm, ombouw 90 cm. Hoogte 58 cm, ombouw 60 cm. Diepte 10 cm ombouw 25 cm. We willen erop kunnen zitten. Strakke look met strepen of hout in de lengte IIII. Met rechte hoeken, boven met kleine frees en dikker hout/ of ander materiaal. Gebroken wilt of off white. Aan de rechter kant een inkeping voor de waterleiding van ongeveer 20 cm.

Radiatorombouw maken

Ik wil een radiatorombouw laten aanbrengen. Ik vindt het type Chester van CanDo erg mooi. Ik laat de ombouw graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Radiatorombouw en nieuwe vensterbank laten maken

Ik wil graag een radiatorombouw inclusief een nieuwe vensterbank in mijn woonkamer laten plaatsen. Het materiaal wat ik gezien heb, is van CanDo. De radiator is ongeveer 2.50 meter lang.

Radiatorombouw laten maken

MET SPOED ben ik op zoek naar een timmerman die 2 radiatorbekledingen (in woonkamer & slaapkamer) kan maken in mijn woning in Amsterdam. Graag een timmerman laten komen om te kijken en opmeten vanaf 1 september. Graag aan't werk op 5 sep, di 6 sep en/of 7 september. Bij voorbaat dank en ik hoor het graag! Vriendelijke groeten.

Radiatorombouw maken in de woonkamer

Ik zou graag een radiator ombouw willen laten maken. Verwarming is ongeveer ca 2 meter.

Radiatorombouw en lambrisering maken

Wij willen in onze hal, huiskamer en keuken op enkele wanden een lambrisering laten maken. Wij hebben een mooie uitvoering gezien van het merk Cando. In diezelfde stijl willen we ook een radiatorombouw laten maken. Alles moet ook geschilderd worden. We laten alles hier graag inmeten en ontvangen daarna een gespecificeerde offerte met een aparte post voor de levering van de materialen.

Partners

Partners van Casius