Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Radiatorombouw van hout maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: radiatorombouw van hout maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: radiatorombouw van hout maken

Radiatorombouw en vensterbank plaatsen

Wij willen graag in de woonkamer vensterbanken laten maken in de stijl van deze jaren dertig woning. materiaal meubelplaat/hout in overleg, eventueel afgelakt in ral9016. - vensterbank in de erker met radiator ombouw en zitting, afmetingen 2,43b x 1,13d x 0,67h - eenvoudige vensterbank zijraam voorkamer, afmeting 0,83b x 0,21d - vensterbank met radiatorombouw in achterkamer, diepte incl. radiator --afmeting vensterbank zijraam 1,37b x 0,67h x 0,32d (tot in hoek) --afmeting vensterbank achterraam links 0,78b x 0,74h x 0,38d (tot in hoek) --afmeting vensterbank achterraam rechts 0,49b x 0,74h x 0,38d daarnaast installatie van bestaande schuifdeuren dmv rails of ophangsysteem.

Radiatorombouw van hout maken

Ik wil graag een eikenhouten radiatorombouw zoals hier beschreven: -een-eiken-radiatorombouw. Het betreft een radiator in de gang met afmetingen: 80 x 50 x 10 cm. Inclusief de buizen is de lengte 90 cm. En de totale hoogte (gemeten vanaf de grond) is 60 cm. Zie foto in bijlage.

Radiatorombouw maken

Ik ben op zoek naar iemand die een radiator ombouw wil maken met 4 zijdes (staat los 5 cm van glazen raam). Afmetingen lengte 80 cm, ombouw 90 cm. Hoogte 58 cm, ombouw 60 cm. Diepte 10 cm ombouw 25 cm. We willen erop kunnen zitten. Strakke look met strepen of hout in de lengte IIII. Met rechte hoeken, boven met kleine frees en dikker hout/ of ander materiaal. Gebroken wilt of off white. Aan de rechter kant een inkeping voor de waterleiding van ongeveer 20 cm.

Radiatorombouw maken

Ik wil graag een radiator ombouw van hout laten maken. Afmetingen: - 220 cm lang - 70 cm hoog - 25 cm breed Kleur: RAL 9001

Radiatorombouw van hout laten maken

Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en plaatsen van een radiator ombouw. De afmeting is ongeveer 127 cm breed en 73 cm hoog. Wij hebben al één radiatorombouw en willen deze in dezelfde stijl en kleur en van het zelfde materiaal laten maken. Het is een witte houten ombouw met aan de voorzijde webbing materiaal. We willen het werk graag voor kerstmis laten uitvoeren als het mogelijk is.

Radiatorombouw van hout laten maken

We willen een radiator ombouw van hout laten maken, de ombouw moet over de hele breedte van de kamer worden gemaakt met een lengte van 3,80 meter en een diepte van 28 centimeter die tevens over de vensterbank loopt. In bijlage is een voorbeeld bijgevoegd hoe de ombouw eruit moet komen te zien. Daarnaast moet er aan de linker- als de rechterkant een luikje gemaakt worden zodat we nog bij de achterliggende wandcontactdoezen kunnen komen.