Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raampje in de voordeur maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raampje in de voordeur maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raampje in de voordeur maken

Raampje in voordeur maken

Ik zoek een kozijnenspecialist die in mijn bestaande voordeur een raam kan plaatsen met dubbel glas. Het kozijn moet 30 bij 45 cm groot zijn. Het gaat om een houten deur.

Nieuwe voordeur laten plaatsen

Wij willen graag een nieuwe voordeur laten plaatsen met de volgende specificaties: -2.09 cm hoog -87,5 cm breed -driepuntssluiting -Geen brievenbus -Wel tochtdorpels -Moderne deur met klein raampje. We horen heel graag of er op basis van bovenstaande info al een offerte kan worden gemaakt. Als er meer info nodig is hoor ik het graag.

Raampje in de voordeur maken

In de voordeur willen we een klein raampje, voor wat licht in de gang.

Klein raam in de voordeur plaatsen

Wij willen een raampje van 25 cm x 25 cm laten plaatsen met gelaagd veiligheidsglas in de houten voordeur van onze tussenwoning.

Raampje in de voordeur maken

Een inbraak veilig kijkraampje in de voordeur van ongeveer 20 x 30 cm plaatsen.

Buitendeur plaatsen

Voordeur plaatsen, deur aanwezig. Oude deur moet ook verwijderd worden, zonder afvoeren. Er is ook een driepuntssluiting, dorpel en een raampje aanwezig die gebruikt kunnen worden.

Raampje in de voordeur maken

Ik heb een dichte houten voordeur en wil daarin een langwerpig raam (bijvoorbeeld 30 bij 100 cm), liefst ondoorzichtig. Maar ik laat me graag adviseren. De woning is van de woningbouw, ik moet vervolgens goedkeuring aanvragen.

Raampje in voordeur maken

We hebben nu een dichte voordeur en daar willen we graag een raampje in laten maken. We willen graag een raampje van ongeveer 20 x 70 cm met Hr++ glas de maat is een indicatie.

Raam in de voordeur laten maken

Ik heb nu een dichte voordeur met alleen een klein kijkgaatje. Ik wil in plaats hiervan een raampje (mat glas HR++, inbraakwerend) laten maken van circa 15 x 20 cm, zonder de gehele voordeur te hoeven vervangen. Betreft een hard houten voordeur. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Voordeur inmeten en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe voordeur laten inmeten en plaatsen. De deur dient een klein raampje te krijgen, brievenbus en 3 puntsluiting.