Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raampje in de voordeur maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raampje in de voordeur maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raampje in de voordeur maken

Raampje in de voordeur maken

In de voordeur willen we een klein raampje, voor wat licht in de gang.

Klein raam in de voordeur plaatsen

Wij willen een raampje van 25 cm x 25 cm laten plaatsen met gelaagd veiligheidsglas in de houten voordeur van onze tussenwoning.

Raampje in de voordeur maken

Een inbraak veilig kijkraampje in de voordeur van ongeveer 20 x 30 cm plaatsen.

Buitendeur plaatsen

Voordeur plaatsen, deur aanwezig. Oude deur moet ook verwijderd worden, zonder afvoeren. Er is ook een driepuntssluiting, dorpel en een raampje aanwezig die gebruikt kunnen worden.

Raampje in de voordeur maken

Ik heb een dichte houten voordeur en wil daarin een langwerpig raam (bijvoorbeeld 30 bij 100 cm), liefst ondoorzichtig. Maar ik laat me graag adviseren. De woning is van de woningbouw, ik moet vervolgens goedkeuring aanvragen.

Raampje in voordeur maken

We hebben nu een dichte voordeur en daar willen we graag een raampje in laten maken. We willen graag een raampje van ongeveer 20 x 70 cm met Hr++ glas de maat is een indicatie.

Raam in de voordeur laten maken

Ik heb nu een dichte voordeur met alleen een klein kijkgaatje. Ik wil in plaats hiervan een raampje (mat glas HR++, inbraakwerend) laten maken van circa 15 x 20 cm, zonder de gehele voordeur te hoeven vervangen. Betreft een hard houten voordeur. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Voordeur inmeten en plaatsen

Ik wil graag een nieuwe voordeur laten inmeten en plaatsen. De deur dient een klein raampje te krijgen, brievenbus en 3 puntsluiting.

Voordeur plaatsen met driepuntssluiting

Ik wil graag een nieuwe voordeur laten plaatsen met een 3-puntsluiting, extra onderslot, brievenbus en beslag. HEt dient een voordeur te worden zonder raampje.

Raampje in voordeur maken met rooster

We hebben nu een dichte voordeur en daar willen we graag een raampje in laten maken. We willen graag een raampje van ongeveer 20 x 70 cm met Hr++ glas.

Partners

Partners van Casius