Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen

Diverse raamkozijnen en een aantal volledige kozijnen vervangen

Ik zou graag ongeveer 8 kozijnen laten vervangen plus de oude serre. Graag het oude materiaal ook afvoeren. Het is allemaal enkel glas en dat zou ik voor dubbel glas willen vervangen. De kozijnen allemaal weer van hout. Het is een huis uit 1900. 7 raamkozijnen, daarvan moet het binnenkozijn worden vervangen. hiervan moet het bovenste gedeelte van het raam open kunnen (bestaat uit 3 glazen). De bovenste 5 ramen zijn ongeveer 1.20 bij 2 m en 2 ramen zijn 1 bij 2 m hoog. Beneden op begane grond is er een raam van 70 cm bij 2.30 hoog. 2 kozijnen moeten volledig vervangen worden. 1 kozijn van de slaapkamer naar het balkon, dit zijn dubbele deuren, is een dubbelkozijn van 1.40 bij 2.30 m. Deze moet er compleet uitgehaald worden en een nieuwe erin. 1 raam van de badkamer moet ook volledig vervangen worden, deze is 1.20 bij 2 meter. De oude serre moet ook vervangen worden. Dit zijn 4 vlakken met kozijnen van 2.30 meter hoog en 1 meter breed. Hier zitten 2 openslaande deuren in die naar de tuin leiden. Hiervan moet al het hout vervangen worden door nieuw hout en het enkel glas door dubbel glas.

Herstel van houtrot in kozijnen

Gezocht: schilder- en reparatiebedrijf te Utrecht. Voor een bovenwoning in Utrecht, bestaande uit 2 verdiepingen, zijn wij op zoek naar een schilder- en reparatiebedrijf. De laatste schilderbeurt was in 2012. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Herstel van enkele rotte delen in raamkozijnen. Het aantal delen willen wij graag in overleg bepalen; - Buiten schilderwerk voorzijde 1 voordeur en 6 schuiframen; - Buiten schilderwerk achterzijde 4 balkondeuren, 2 kleine raampjes, één 3-delig groot raam, 2 balkonhekken; - Binnen schilderwerk trapleuningen en 1 muur. Ik beschik over meer gedetailleerde informatie voor het opmaken van offertes, maar u mag op afspraak natuurlijk ook altijd langskomen om de situatie te bekijken.

Vervangen van één of meerdere dakkapelramen en kozijnen

Graag zouden wij bij onze dakkapellen een aantal -minimaal 2 stuks- raamkozijnen willen laten vervangen, vanwege houtrot. Onze woning dateert uit 1934, kozijnen van de dakkapellen zijn weliswaar jonger maar dus voor een aantal kozijnen nodig toe aan vervanging. Als indicatie kunnen wij u alvast de (globale! ) basisafmetingen geven; 2 ramen en evt. Kozijnen dienen vervangen te worden, waarvan er één scharnierend moet worden in onze slaapkamer, ieder raam : ongeveer 69 cm. Breed bij ongeveer 103 cm. In Totaal hebben wij 2 dakkapellen van ongeveer 281 cm lang (dus 4 ramen per kapel), en 1 lange dakkapel aan andere zijde woning van 560 cm totale lengte. Indien uw offerte dat toelaat, zouden er eventueel meer kozijnen cq ramen vervangen mogen worden.

Houten raamkozijnen repareren

Bij een aantal houten kozijnen hebben wij een aantal ramen die niet goed sluiten. Deze 3 a 4 ramen dienen gecontroleerd te worden of een en ander nog gerepareerd kan worden of dat dit vervangen moet worden.

Trappen renoveren en kozijnen vervangen

Het betreft offerte voor het bekleden van een trap met traploper en roedes en eventueel ook twee open trappen. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden door de vakman. Tevens het vervangen van een aantal raamkozijnen inclusief HR++ glas. Aan de voorkant zit een oud schuifraam, maar dit is nu dicht geverfd. En als laatste het verwijderen en behandelen van houtrot in een dorpel van een kozijn. Graag telefonisch contact voor het maken van een afspraak.

Ramen en raamkozijnen aanpassen

We krijgen 1 december de sleutel van onze woning in Alkmaar en er zijn een aantal dingen waar nog wat aan gedaan moet worden: het kleine kelder raam zit nu dicht (houten kozijn, klein raampje erin, kon eerst open, is nu dichtgeverfd? , nog niet goed kunnen zien), dit willen we graag weer open en dicht kunnen doen vanwege de ventilatie. Daarnaast zitten er in de woonkamer een raam en een deur, het raam kan niet open, en er zijn nergens ventilatie roosters. Ook hier willen we graag iets anders open kunnen doen dan de deur, graag advies voor handigste mogelijkheid. Daarnaast zijn sommige ramen op termijn toe aan een update. Tevens mogelijkheden om van standaard 'pookjes' ramen kiepramen te maken vanwege anders mogelijk ontsnappende binnenkatten.

Kunststof raamkozijnen plaatsen

Ik ben bezig met het verbouwen van een flat ( 3e verdieping) in Oss. Hier wilde ik een aantal oude ramen vervangen door nieuwe kunststof kozijnen Zou je voor mij een offerte kunnen doen voor onderstaande werkzaamhedenopmeten nieuwe kozijnen demonteren van de oude kozijnen monteren van de nieuwe kozijnen betreft 1x een keukenraam voorzijde 192xx een raam achterzijde 130x150 1x een deur/pui kleine slaapkamer achterzijde 183xIk wil graag dat je in de offerte meeneemt dat ik volledig beschikbaar ben als sjouwer en sloper Kun je me vertellen of alle ramen van binnenuit (3e verdieping) geplaatst kunnen worden ? Mogelijk is het raam aan de voorzijde flat in twee delen te plaatsen Het nieuwe raam aan voorzijde wordt verplaatst naar balkonrandIk zal zelf de ramen bestellen en oude ramen afvoeren Ik wil dit graag binnen 2 maanden realisererenbijgaand de foto's van de situatie en de maten

Dubbel glas plaatsen en kozijnen vervangen

In mijn jaren 30 woning moeten diverse enkel glas ramen vervangen worden met HR++ dubbelglas. Een aantal van de kozijnen zijn voorzien van openslaande ramen. Deze ramen en kozijnen moeten compleet vervangen worden en worden voorzien van dubbelglas. Al het glas zal door mij besteld worden en klaar liggen als u de klus komt uitvoeren. Onderstaand de maten van alle ramen om u een goede indicatie te geven om hoeveel ramen het gaat. Graag zou ik een offerte ontvangen voor de kosten voor het plaatsen van al het dubbel glas en het vervangen van drie raamkozijnen (niet het hele kozijn, maar het openslaande deel). Het plaatsen van glas betreft de openslaande deuren slaapkamers 4 x glas 524 x 1253 mm, keukenraam 1x raam 1054 x 906 mm, kiepraam keuken (boven vaste raam) glas 1054 x 308, glas voor deuren 2 x 451 x 1863 en diepraam boven openslaande deuren glas 1467 x 230 mm. De volgende ramen inclusief kozijn, slaapkamer voorzijde 1x nieuw raamkozijn, glas 746 x 905, badkamer 2x nieuw raamkozijn met 2x glas 965 x 465 (openslaande ramen). Uitvoering waarschijnlijk half december.

Sloten plaatsen in voordeur en raamkozijnen

Het plaatsen van een aantal sloten en raamsluitingen: - 2 pensloten in de voordeur; - 3 raamsluitingen. Het gaat om houten kozijnen. Materiaal (sloten) heb ik al in huis. NB Klant heeft geen mail, graag bellen.