Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raam in de zijgevel maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raam in de zijgevel maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raam in de zijgevel maken

Drie ramen in zijgevel maken

• hekken en palen verwijderen • raamopeningen in zijgevel zagen en dubbele stalen lateien plaatsen conform opgave constructeur en detail. Lateien inpakken in dampwerende folie en isolatie. Kozijnen (aluminium kleur n.t.b. 2x vast glas en middelste raam draai-kiep naar binnen) met HR++ glas en 3x ventilatieroosters (DucoTon 10 ZR kleur n.t. b) boven het glas. Beslag in rvs-geborsteld-look Details en tekeningen op te vragen. Contact met architect mogelijk.

Raam in zijgevel hoekhuis maken

In onze zijgevel (hoekhuis met blinde muur) willen wij een raam laten plaatsen. De afmetingen staan nog niet vast, maar zullen rond de 1.80 x 1.50 (BxH) meter zijn. Graag iemand die ons hiermee kan helpen.

Raam in de zijgevel maken

We willen in de zijgevel (dragende muur) van ons huis een houten kozijn laten inzetten met de afmetingen circa 3 meter breed en circa 2,5 meter hoog (plafond is 2,8 meter hoog), tripel glas. Het gaat om een huis met bouwjaar 1900 zonder spouw, met 7 cm isolatie aan de binnenkant en stucwerk. Onder het raam willen we een radiator-put over de gehele lengte. Het huis is 6,5 meter hoog met een puntdak en een dakkapel. Er moet een ijzeren balk in de muur komen boven het raam om het gewicht op te vangen. Het afval moet afgevoerd worden. Een alternatieve oplossing is om hier een kleine serre van te maken die maximaal 50 cm uitsteekt, met glas in de geveltjes. Graag voor beide oplossingen een kostenindicatie.

Raam in zijgevel maken

Wij willen graag een raam in onze zijgevel muur laten maken/plaatsen. Zie voorbeeld raam als bijlage. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn. Het raam graag van een houten kozijn exacte kopie van de foto. Afmeting raam is 80 x 80 cm.

Raam in de zijgevel laten plaatsen

Wij willen een raam plaatsen in de zijgevel van onze woning. Het betreft een raam in de badkamer. De mogelijke afmeting zal 130 x 45 cm worden. Het zal gaan om een kunststof kantelraam. Graag ontvangen wij een prijsindicatie.

Opening in gevel maken en kunststof kozijn plaatsen

In de zijgevel op de tweede verdieping willen we een raamopening + raam laten plaatsen. • Formaat: graag jullie advies hierin. De badkamer is 150 cm breed en er zal een hoekbad over de gehele breedte worden geplaatst (zie plattegrond op pagina 1). Ons lijkt daarom een raam van circa 70 cm breed, gesitueerd aan de rechter kant, een geschikte keuze. Hoogte mede afhankelijk van mogelijkheden ventilatierooster. • Plaatsing: op circa 170 cm hoogte? Ook hierin graag jullie advies. Plafondhoogte is 240 cm. • Kunststof kozijn, RAL 9010. • Inclusief ventilatierooster. • Kiep (naar binnen of naar buiten). • Dubbelglas, graag apart ook een prijs voor glastype waar je niet doorheen kunt kijken. Zie voor verdere info de bijlage. Werkzaamheden moeten uiterlijk zijn uitgevoerd in week 6 van 2018.

Raam in buitenmuur plaatsen

Wij willen graag een raam in de zijgevel [buitenmuur v. D benedenverdieping] laten maken. De gemeente geeft toestemming maar het mag geen openslaand raam zijn en brandveilig. Dubbelglas en ca. 1x1M, kunststof kozijnen. Graag zsm een prijsindicatie, eerst per mail! Telefonisch zou alleen evt. 's middags kunnen maar liever eerst een globale indicatie per mail. B.V. D,

Kunststof kozijn met raam in de buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een klein kunststof draai-kiep raampje met kozijn in de badkamer laten plaatsen. Er moet een opening in de gemetselde buitenmuur van de zijgevel op de 2e verdieping worden gemaakt. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Raam in de zijgevel en zolderraam vervangen

We willen een badkamer raam in de zijgevel laten plaatsen met een uitsparing van 37 bij 82 cm en eventueel het raam op zolder laten vervangen door kunststof met een uitsparing van 76 bij 107 cm met hor en rolluik. Er moeten wel nog wat vergunningen opgevraagd worden, wat wellicht niet moeilijk is omdat er tegenover ons hetzelfde is gedaan. Er moet een latei geplaatst worden. (Foto is van huis waar al een badkamerraam is geplaatst, wij willen graag zo'n raam).

Ramen maken in buitengevel

Wij hebben het bestaande souterrain laten vergroten tot de volledige oppervlakte van de woning met als doel hier een extra woonverdieping van te maken. Om daglicht en lucht in die woonlaag te krijgen, dienen er vier ramen te worden gecreëerd in de buitengevel. Betreft een jaren 30 woning met bakstenen dubbelsteensmuur. De ramen moeten ongeveer 40 cm hoog en een meter breed te worden. Het materiaal is in overleg, het merendeel is nu kunststof maar hardhout is misschien beter om de kozijnen niet te fors worden. Een raam in de achtergevel, een in de voor- en een in de zijgevel maken. Een gat voor een vierde raam zit er al. Als het goed is moeten deze gezien de formaten dan niet moeten gestut maar hier graag advies over qua wet-en regelgeving. De werkzaamheden willen we deze zomer uit laten voeren maar op basis van offerte moeten we de omgevingsvergunning nog aanvragen dus afhankelijk van die snelheid. Willen graag echte kosten zodat we weten waar we aan toe zijn en budgetten kunnen samenstellen maar als dit onder voorbehoud van gegeven info niet kan dan graag zo accuraat mogelijke prijsindicatie.