Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raam woonkamer verwijderen en terugplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raam woonkamer verwijderen en terugplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raam woonkamer verwijderen en terugplaatsen

Raam woonkamer verwijderen en terugplaatsen

Onze bank kan niet door de gang/woonkamerdeur. We overwegen het door het voorraam te gaan doen en we vroegen ons af wat het kost om het voorraam eruit te laten halen de bank naar binnen te dragen en het raam er weer in te laten plaatsen. Wat kost dit in het weekend of een dag doordeweeks?

Houten schuiframen repareren

In onze woonkamer hebben we drie houten schuiframen (afmeting per raam: 150 x 110 cm). Van twee van de ramen zijn de veer-geleideblokken afgeknapt waardoor de ramen niet meer open kunnen. Wij zien de volgende werkzaamheden: - veer-geleideblokken vervangen - veren vervangen - isolatiestrips plaatsen bij alle drie de schuiframen - 1 raamhendel repareren, want deze is een beetje lam. De veer-geleide blokken, veren en isolatiestrips zijn in huis. We zouden hiervoor graag een offerte willen ontvangen.

Sluitwerk repareren van een kiep-kantel raam

Ik heb een nieuwbouwwoning uit bouwjaar 2009. In de woonkamer bevindt zich een raam met kiep-kantel mechanisme dat niet verder kan worden geopend dan een kleine kierstand. Het probleem zit in het hang- en sluitwerk en ik laat dat graag repareren.

Kiep kantelraam mechanisme repareren

Mijn kiepkantelraam in de woonkamer in mijn flat is kapot gegaan en ik kan het raam niet meer sluiten. Vooral nu er weer wind komt en het slechter weer wordt is dit natuurlijk niet te doen. Graag prijsopgave en beschikbaaarheidsdatum.

Achterpui van een woning wijzigen of vervangen

Doordat onze buren aan de zuidkant vorig jaar een uitbouw van 4 meter diep hebben gemaakt, hebben wij aanmerkelijk minder zonlicht in onze woonkamer, vooral in de winterperiode. Wij willen graag een afspraak maken met een vakman om ons te laten adviseren over het wijzigen van onze achtergevel. Er zit nu een groot raam in en een deur naar de tuin. Misschien moeten we die omwisselen of er een nieuwe pui met veel glas en openslaande deuren laten plaatsen. Andere en betere suggesties zijn welkom. We ontvangen daarbij graag uw prijsindicatie.

Garagedeuren aanpassen en luikje vervangen

Wij hebben als garagedeur nu 3 aan elkaar gekoppelde houten deuren. We willen naar een situatie toe dat er 1 vaste deur of paneel in komt die niet open kan. Daarnaast moeten er dan 2 openslaande deuren in. We laten graag door een vakman beoordelen of de huidige deuren daar geschikt voor zijn of dat die vervangen moeten worden. Verder hebben wij in de muur van onze woonkamer een houten luikje van ongeveer 26 x 41 cm. We willen dat graag laten vervangen door een klein kozijn/raam met vast glas of door alleen een ruit in een metalen frame. We krijgen ook hiervoor graag uw advies. Ook ontvangen wij voor beide klussen graag een afzonderlijke prijsopgave.

Buitendeuren vervangen of renoveren

Ik wil voor de schuur een dichte deur. Redelijke kwaliteit, mag ook een goede tweedehands deur zijn, inclusief hang en sluit werk. Ook wil ik de deur in de door ons gewenste kleur geschilderd hebben. Maat door mij zelf gemeten van bestaande deur [B 874 mm x H 2014 mm] De achterdeur moet voorzien zijn van dubbelglas, normale kwaliteit. Wij kijken vanuit de woonkamer naar de tuin. Vandaar het raam. Ook hier een redelijke kwaliteit deur of een goede tweedehands. Inclusief hang en sluitwerk en in de door ons gewenste kleur geschilderd. De maat van de deur door mij zelf gemeten. [B 927 mm x H 2110 mm]. De maat van het raam ongeveer [710 mm x 1661 mm]. Mag iets kleiner zijn. De oude deuren afvoeren. Renoveren voordeur. Wij willen de deur graag een ander gezicht geven als het kan, ik wil graag dat de vakman mij adviseert over de mogelijkheden. Verder moet de oude verf, zowel buiten als binnen verwijderd worden en daarna geschilderd worden in goede kwaliteit verf in de door ons gewenste kleur. De deur hangt vol in de zon en krijg bijna vol regen. Ook daar graag advies over. Maat voordeur door mijzelf gemeten. [B 874 mm x H 2114 mm]. Ik wil graag dat de vakman de deuren levert en de oude deuren afvoert.

Inzethorren en plissehordeur inmeten en monteren

Ik wil in mijn woning graag 3 horren en 1 plisséhordeur laten inmeten en monteren. Het gaat om een hordeur voor de achterdeur en een hor voor een raam in de woonkamer. Verder heb ik in mijn dakkapel 2 ramen waar ik horren voor wil laten monteren. Ik laat graag even bekijken wat voor soort horren er hier passen. Ik kan de horren na het inmeten eventueel zelf kopen bij Gamma. Ik ontvang graag uw offerte.

Raam in buitenmuur plaatsen

Wij willen graag meer licht in de woonkamer en daarom een groot raam (van hout met dubbelglas) op de plaats van de muur. Zie foto's. De radiator van de verwarming gaat weg (vloerverwarming). De afmeting van het raam links van de verwarming is H 223 B 106. De muur tussen de ramen is 129 breed. Graag zien wij uw offerte/prijsopgave tegemoet.

Kapot draai-/kiepraam repareren

Mijn raam in de woonkamer is kapot. Iemand heeft de hendel naar beneden gedaan (waardoor het systeem sluit) terwijl het raam nog deels openstond en nu kan ik de hendel niet meer omhoog draaien en kan het raam niet meer dicht.

Partners

Partners van Casius