Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raam woonkamer verwijderen en terugplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raam woonkamer verwijderen en terugplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raam woonkamer verwijderen en terugplaatsen

Raamkozijn vervangen door openslaande deuren

Op 14 mei krijgen wij de sleutel van ons huis. De openslaande deuren zouden we graag op dinsdag 22 mei willen laten plaatsen. Het raamkozijn en klompenhok moet verwijderd worden. Openslaande deuren woonkamer (eventueel foto's): - Plaatsen van een nieuw kozijn met 2 openslaande deuren en lichtstukken. - Weghalen van het 'klompenhok' (eventueel foto's) * Het sloopwerk vooraf kan eventueel door ons zelf gedaan worden. Het raam dat verwijderd moet worden is 297 cm en het huis is 521 cm breed. Wij kunnen niet echt een inschatting maken van de afmetingen van de kozijnen met openslaande deuren. Wij denken dat het rond de 4 meter breed zal zijn en het plafond bij ons is 2.60 m hoog dus wij dachten aan een hoogte van 2.40 m. Wij zijn benieuwd naar een prijsindicatie.

Kozijn repareren en ramen vervangen

Ik wil graag een offerte voor: - vervanging dakraam (zie bijlage) - reparatie kozijn eerste verdieping (zie foto uit bouwkundige rapportage) - vervanging van raam in de woonkamer in verband met een barst.

Raam plaatsen in zijmuur

Wij wonen in Diemen Zuid en we willen graag meer licht creëren in onze woonkamer door middel van een raam te plaatsen in de gevel die staat aan de zuidkant. Hierbij moeten we rekening houden met de privacy van de buren dus 't dient melkglas te zijn of glazen bouwstenen. Dit in overleg met jullie. Maten ongeveer 1 meter bij 0.50 cm.

Ramen vervangen

Wij hebben een raam in de woonkamer dat vervangen moeten worden. Ook hebben we een raam in het toilet dat een beetje verschoven moet worden. Het raam in het toilet eventueel veranderen in een deur. Het kleine raam in de woonkamer is 60 bij 50 cm en moet wat groter worden. Het raam aan het toilet is 90 bij 90 cm waar ik een deur van wil maken.

Raam woonkamer verwijderen en terugplaatsen

Onze bank kan niet door de gang/woonkamerdeur. We overwegen het door het voorraam te gaan doen en we vroegen ons af wat het kost om het voorraam eruit te laten halen de bank naar binnen te dragen en het raam er weer in te laten plaatsen. Wat kost dit in het weekend of een dag doordeweeks?

Houten schuiframen repareren

In onze woonkamer hebben we drie houten schuiframen (afmeting per raam: 150 x 110 cm). Van twee van de ramen zijn de veer-geleideblokken afgeknapt waardoor de ramen niet meer open kunnen. Wij zien de volgende werkzaamheden: - veer-geleideblokken vervangen - veren vervangen - isolatiestrips plaatsen bij alle drie de schuiframen - 1 raamhendel repareren, want deze is een beetje lam. De veer-geleide blokken, veren en isolatiestrips zijn in huis. We zouden hiervoor graag een offerte willen ontvangen.

Sluitwerk repareren van een kiep-kantel raam

Ik heb een nieuwbouwwoning uit bouwjaar 2009. In de woonkamer bevindt zich een raam met kiep-kantel mechanisme dat niet verder kan worden geopend dan een kleine kierstand. Het probleem zit in het hang- en sluitwerk en ik laat dat graag repareren.

Kiep kantelraam mechanisme repareren

Mijn kiepkantelraam in de woonkamer in mijn flat is kapot gegaan en ik kan het raam niet meer sluiten. Vooral nu er weer wind komt en het slechter weer wordt is dit natuurlijk niet te doen. Graag prijsopgave en beschikbaaarheidsdatum.

Achterpui van een woning wijzigen of vervangen

Doordat onze buren aan de zuidkant vorig jaar een uitbouw van 4 meter diep hebben gemaakt, hebben wij aanmerkelijk minder zonlicht in onze woonkamer, vooral in de winterperiode. Wij willen graag een afspraak maken met een vakman om ons te laten adviseren over het wijzigen van onze achtergevel. Er zit nu een groot raam in en een deur naar de tuin. Misschien moeten we die omwisselen of er een nieuwe pui met veel glas en openslaande deuren laten plaatsen. Andere en betere suggesties zijn welkom. We ontvangen daarbij graag uw prijsindicatie.

Garagedeuren aanpassen en luikje vervangen

Wij hebben als garagedeur nu 3 aan elkaar gekoppelde houten deuren. We willen naar een situatie toe dat er 1 vaste deur of paneel in komt die niet open kan. Daarnaast moeten er dan 2 openslaande deuren in. We laten graag door een vakman beoordelen of de huidige deuren daar geschikt voor zijn of dat die vervangen moeten worden. Verder hebben wij in de muur van onze woonkamer een houten luikje van ongeveer 26 x 41 cm. We willen dat graag laten vervangen door een klein kozijn/raam met vast glas of door alleen een ruit in een metalen frame. We krijgen ook hiervoor graag uw advies. Ook ontvangen wij voor beide klussen graag een afzonderlijke prijsopgave.

Partners

Partners van Casius