Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raam plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raam plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raam plaatsen

Dakraam leveren en monteren

Ik heb een kleine woning op een zolderverdieping en wil daar graag een dakraam laten plaatsen. Ik wil een afspraak maken met een vakman om in te meten welk raam hier het beste past qua maatvoering. Daarna ontvang ik graag uw offerte.

Zwart stalen wand met glas plaatsen in entresol

De wand met dunne zwarte profielen van staal is bedoeld voor een entresol. Deze is 5.50 meter breed en de hoogte is 2.60 meter. De want komt op een muurtje van 40 cm te staan tot aan het plafond. Onze voorkeur gaat uit naar een stalen kozijn met 2 schuiframen of openslaande ramen in het midden. Dus een verdeling bijvoorbeeld 1 hoog raam 2,60 meter, 4 ramen 1,30 en 1 hoog raam 2,60 hoog.

Buitendeur plaatsen

Ik wil graag een buitendeur geplaatst hebben. Er komt èèn slot in de deur. Er komt een raam in de deur. De oude deur wil ik afgevoerd hebben. Er hoeft niet geschilderd te worden. De afmetingen zijn doorgegeven aan de Gamma.

Raam plaatsen

Ik heb op dit moment een raam van glazen bakstenen en wil dit vervangen door een raam met helder glas. Het raamkozijn moet van kunststof zijn en de afmeting van het glas is 40 cm hoog en 119 cm lang. Er moeten waarschijnlijk wel aanpassingen aan de muur gebeuren. Tevens vroeg ik mij af of er nog extra ondersteuning nodig is daar de glazen bakstenen meer ondersteuning bieden.

Raamkozijn inclusief raam plaatsen op zolder

Ik wil een raamkozijn en een raam plaatsen op zolder. Het moet een raam van maximaal 2 m2 zijn. Het zou eventueel vanuit binnen kunnen.

Kantelraampje in dak plaatsen

Ik wil graag een kantel dakraam laten plaatsen. Het gaat om een hele kleine van de douche. Het gaat om een standaard raam.

Kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen

Graag wil ik kunststof kozijnen laten leveren en plaatsen. Het gaat om het volgende: 1e kozijn 3 vaste ramen met ventilatie roosters, 2440 bij 3270 mm 2e kozijn 2 vaste ramen en een deur, vaste ramen ventilatie roosters, 2440 bij 3510 mm 3e kozijn schuifpui met 2 vaste ramen en ventilatie roosters, 2440 5400 mm 4e kozijn vast raam en draai/kiepraam en ventilatie rooster, 2440 bij 2700 mm Het mooiste zou zijn rechte houtlook verbindingen en dit het liefst ook aan de binnen zijde. Er is een tekening aanwezig.

Dakraam plaatsen

Ik wil een dakraam plaatsen op zolder. In het schuine dak wil ik een dakraam van ongeveer 80 bij 50 cm laten plaatsen. Het afwerken van het raam dient separaat vermeld te worden op de offerte.

Stalen kozijnen in de achterpui plaatsen

In een gedrukte parterre op de begane grond. Het betreft het maken van 2 openslaande deuren op een plaats waar nu een dubbel raam zit. Hieronder zit een gemetselde muur die verwijderd moet worden en het puin afgevoerd. De grote radiator die onder het raam zit moet vervangen worden voor 2 kleine radiatoren aan de zijkanten.

Vast raam in schuin dak maken

Is het mogelijk om een vast raam te plaatsen in een 30 graden schuin dak? Het zou gaan om een raam met de afmeting van 100 bij 30 à 40 cm.

Partners

Partners van Casius