Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raam in buitenmuur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raam in buitenmuur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raam in buitenmuur plaatsen

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een raam laten plaatsen inclusief kozijn met openslaand raam, afmetingen ongeveer 1.45 bij 1.34 meter. Is op de eerste verdieping muur is aan een zijde baksteen andere zijde golf metaal zie foto's buiten zijde is ongeveer 4 meter hoog.

Raam in buitenmuur plaatsen

Wij willen graag een raam in de zijgevel [buitenmuur v. D benedenverdieping] laten maken. De gemeente geeft toestemming maar het mag geen openslaand raam zijn en brandveilig. Dubbelglas en ca. 1x1M, kunststof kozijnen. Graag zsm een prijsindicatie, eerst per mail! Telefonisch zou alleen evt. 's middags kunnen maar liever eerst een globale indicatie per mail. B.V. D,

Kunststof kozijn met raam in de buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een klein kunststof draai-kiep raampje met kozijn in de badkamer laten plaatsen. Er moet een opening in de gemetselde buitenmuur van de zijgevel op de 2e verdieping worden gemaakt. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een (bloem) raam in de zijmuur van mijn woning. Het gaat om een opening van 180 bij 150 cm. De werkzaamheden zijn op de begane grond en er is zeer goed bij te komen. Graag zou ik deze werkzaamheden op 16 en/of 17 november willen uitvoeren.

Kunststof kozijn in de buitenmuur van een kantoorpand

Wij willen in een buitenmuur van onze kantoorruimte mogelijk een kunststof kozijn laten plaatsen van 150 cm breed en 100 cm hoog. In het kozijn hoeft geen raam, alleen een isolatieruit. Het gaat om een kozijn op de begane grond. We ontvangen hiervoor graag een globale indicatie. Als dit binnen het budget past, nodigen wij uw bedrijf uit om hier alles te komen inmeten en een daadwerkelijke offerte te verzorgen. Voor vragen kunt u mij mailen, of bellen tijdens kantoortijden op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag.

Raam in de buitenmuur plaatsen

2 vaste kunststof kozijnen met dubbelglas: 100 cm breed en 180 cm hoog in een dubbelstenen buiten muur op begane grond.

Raam in buitenmuur plaatsen

Wij willen graag meer licht in de woonkamer en daarom een groot raam (van hout met dubbelglas) op de plaats van de muur. Zie foto's. De radiator van de verwarming gaat weg (vloerverwarming). De afmeting van het raam links van de verwarming is H 223 B 106. De muur tussen de ramen is 129 breed. Graag zien wij uw offerte/prijsopgave tegemoet.

Raam in de buitenmuur maken

Wil in de badcel raam laten plaatsen van ongeveer 180 breed x 50 hoog kundstof

Kozijn met isolatieruit in een blinde buitenmuur maken

Wij hebben ongeveer 7 jaar geleden een vrijstaande woning laten bouwen. Toen we er gingen wonen, bemerkten we dat we onvoldoende daglicht hadden in één hoek van de woning op de begane grond. Er is daar een blinde buitenmuur en we willen daar nu graag een kozijn in laten plaatsen van ongeveer 180 x 120 cm met een isolatieruit. Er zal een latei geplaatst moeten worden. We willen bovendien de binnen- en buitenzijde laten afwerken. Al onze ramen hebben een roedeverdeling. We willen diezelfde plakroedes in het nieuwe raam. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte. Het is onze wens om het werk in onderling overleg, maar het liefst binnen enkele maanden, te laten uitvoeren.

Raam vergroten voor meer lichtinval

In ons recent aangeschaft huis zit een bestaand raam van circa 90 x 90 cm. Deze willen wij graag verbreden zodat er meer lichtinval in de keuken komt. Het betreft buitenmuur en is een houten raamkozijn. Graag een indicatie qua kosten om dit te realiseren en indicatie van nieuw houten kozijn met HR++ glas. Wij krijgen eind augustus pas de sleutel van dit huis, dus dan zal het project van start gaan.

Partners

Partners van Casius