Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raam in blinde muur maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raam in blinde muur maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raam in blinde muur maken

Raam in buitenmuur plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een raam in glaskwaliteit H++ ter grootte van 1100 mm x 1600 mm in een begane grond buitenmuur. Zie meegestuurde foto, waarbij het extra raam in de blinde muur moet komen. De plek moet in overleg bepaald worden, wij denken links van het midden. Het is niet bekend of dit een draagmuur is, er boven is een dakterras, zie foto-2.

Raam in blinde muur plaatsen

We hebben een hoekhuis op het oog waar we graag een raam willen laten plaatsen in een blinde muur. Het raam hoeft niet open te kunnen en mag de ongeveer 1,5 meter breed en 0. 5 meter hoog worden. Liefst een kunststof kozijn met houtlook, incl uitslijpen afwerken en lekdorpels. We zijn benieuwd naar de kosten hiervan. Graag ontvangen we per mail een indicatie van de kosten.

Raam in blinde muur maken

Ik wil een raam in een blinde muur. Raam hoeft niet te kunnen openen. Kunststof kozijn. Liggend, ongeveer 1 x 0,5 meter. Dubbel glas. Buitenmuur zijn bakstenen, binnenmuur beton. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? Dus echt inclusief alle kosten? Graag offerte per mail, zodat ik goed kan vergelijken. Het gaat om een draagmuur dus er moet ook een H-balk geplaatst worden.

Raam in blinde muur plaatsen

Ik wil graag een bestaand raam in de badkamer verwijderen en deze laten dichtmetselen. Inschatting afmeting: circa 1300 mm x 800 mm. Hiervan is het kozijn al verrot. En een nieuw raam (uitslaand) laten frezen en plaatsen in de blinde muur (850 mm x ?? mm). Alle werkzaamheden zijn op de begane grond. En goed bereikbaar.

Badkamerraam in de buitenmuur plaatsen

Badkamerraam plaatsen in blinde buiten muur badkamer. Latei plaatsen, kozijn plaatsen en buitenkant afwerken, binnenkant kan ik zelf afwerken. Grote raam ongeveer 60*100 Momenteel dus geen raam aanwezig.

Raam in een blinde buitenmuur plaatsen

Ik wil in een buitenmuur een raam laten plaatsen. Ik zit te denken aan 1 grote, liggend raam. 0.50 x 1.20 meter. Raam mag niet open kunnen, omdat het in een gangpad bevindt.

Raam in zijgevel hoekhuis maken

In onze zijgevel (hoekhuis met blinde muur) willen wij een raam laten plaatsen. De afmetingen staan nog niet vast, maar zullen rond de 1.80 x 1.50 (BxH) meter zijn. Graag iemand die ons hiermee kan helpen.

Blinde tussenwand plaatsen in woonkamer

Het gaat om een tussenwand in de woonkamer, zonder deur of raam. Dit mag de meest basale variant zijn die bestaat (lees goedkoopste variant), maar de wand moet wel geluidswerend zijn (ten opzichte van geluid van buiten, niet ten opzichte van geluid uit het andere kamerdeel). De ondergrond is niet perfect recht. De afmetingen van de te vullen ruimte zijn bij benadering 470 cm breed bij 263 cm hoog.

Buitendeur vervangen door deur met raam

Graag wil ik een blinde buitendeur vervangen door dezelfde deur, maar dan met een zo groot mogelijk raam erin. Graag contact zodat ik kan uitleggen wat ik in gedachten heb.

Kozijn met isolatieruit in een blinde buitenmuur maken

Wij hebben ongeveer 7 jaar geleden een vrijstaande woning laten bouwen. Toen we er gingen wonen, bemerkten we dat we onvoldoende daglicht hadden in één hoek van de woning op de begane grond. Er is daar een blinde buitenmuur en we willen daar nu graag een kozijn in laten plaatsen van ongeveer 180 x 120 cm met een isolatieruit. Er zal een latei geplaatst moeten worden. We willen bovendien de binnen- en buitenzijde laten afwerken. Al onze ramen hebben een roedeverdeling. We willen diezelfde plakroedes in het nieuwe raam. We willen een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte. Het is onze wens om het werk in onderling overleg, maar het liefst binnen enkele maanden, te laten uitvoeren.