Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

PVC bekleding trapleuning vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pVC bekleding trapleuning vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pVC bekleding trapleuning vernieuwen

PVC bekleding trapleuning vernieuwen

De stalen draaitrap heeft een 4.50 meter lange leuning. Het oude PVC profiel moet worden verwijderd en een nieuwe aangebracht. Het stalen hek van de balustrade is 1.96 meter lang. Ook hier oude PVC verwijderen en nieuwe aanbrengen. We zoeken een partij die dit goed en netjes in orde kan maken. Het werk moet plaats vinden van de begane grond naar eerste verdieping en is goed bereikbaar.

Trap bekleden

Binnentrap, Haags portiek opgang van 1e naar 2e verdieping. 15 treden, nu bedekt met vloerbedekking. De bekleding moet verwijderd worden en daarna wil ik graag hout/pvc, opdek, treden en stootborden plaatsen + leuning. De wangen van de trap zijn nu ook bedekt met vloerbedekking, deze moeten ook opgeknapt worden.

Trap stofferen

Ik heb een trap met een draai naar links, 14 treden. Deze moet gestoffeerd worden. Het liefst ontvang ik offertes inclusief bekleding (tapijt, maar ben ook benieuwd naar pvc),lijm, aluminium strip (voor de overloop van de trapbekleding naar de vloer van de hal) en arbeidskosten (alles inclusief dus). Ik ontvang graag een e-mail met alle mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Traprenovatiesysteem monteren, stuken en timmerwerk

Graag zou ik mijn trap laten bekleden met het traprenovatiesysteem van Cando of PVC laminaat. Mijn trap heeft 13 treden, waarvan 7 rechte en dan de 6 voor de draai die er in zit. Het is dichte trap dus inclusief de stootborden. De oude bekleding verwijderen we zelf. Graag ontvang ik een indicatie voor beide materialen. Ook willen wij een muur op de overloop en in het trapgat glad laten stuken. En een keuken achterwand van kunststof ral wit in bestaande keuken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Strakke trapbekleding aanbrengen

Graag zou ik mijn trap laten bekleden met een egale hout of pvc bekleding. Het gaat om een dichte trap met 12 treden. De treden, stootborden en zijkanten dienen aangepakt te worden en ik elke trede zou ik graag verlichting willen laten plaatsen. De trap is nu kaal.

Trap renoveren

Wij hebben in onze woning een dichte houten trap met 2x een kwartdraai, waarop nu vloerbedekking zit. We zullen de trap zelf helemaal kaal maken en willen er daarna laminaat of pvc bekleding op laten plaatsen. We laten de trap graag even bekijken en laten ons adviseren over de verschillende materialen. We ontvangen graag een gespecificeerde offerte.

Twee trappen bekleden met pvc-bekleding

Wij willen een open en een dichte trap in onze woning laten voorzien van pvc-trapbekleding met antislip. We nodigen bedrijven graag even uit om de trappen te beoordelen en in te meten en ons te adviseren over de mogelijkheden. Voor de dichte trap beneden willen we ook een aparte post in de offerte voor het bekleden van de zijkanten. We willen het werk na de zomervakantie laten uitvoeren, naar verwachting in september.

Trapbekleding aanbrengen

De trap heeft 1 draai en 12 treden. Bekleding laminaat CPL of PVC. Het huis is gebouwd in 1991. Op de trap zat vloerbedekking, die is inmiddels al verwijderd. Offerte alleen via mail.

Trap bekleden met linoleum

Ik wil mijn rechte trap laten bekleden met linoleum en laten voorzien van pvc neusprofielen. Het betreft een trap met 14 treden en de bekleding beperkt zich tot de treden en de stootborden. Het materiaal heb ik al in huis en ik zorg ervoor dat de trap kaal en ontvet is.

Trap met PVC of vinyl laten opknappen

Rechte trap met kwart, boven, 13 treden, stootbord is dicht. Ik wil graag de huidige bekleding verwijderen, is nu tapijt. Nieuwe pvc bekleding met LED verlichting in de treden en bomen ook bekleden, links tot aan de verdieping rechts is een boom van ongeveer 175 cm lang.