Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Portiekdeur kozijn van portiek en brievenbussen vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: portiekdeur kozijn van portiek en brievenbussen vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: portiekdeur kozijn van portiek en brievenbussen vervangen

Portiekdeur, kozijn van portiek en brievenbussen vervangen

De voordeur, inclusief het kozijn van het portiek tot de bovenste etage en de zes brievenbussen met individuele deurbel dienen vervangen te worden. Tevens willen we een veiligheidsslot op de voordeur. De VVE wil dit op korte termijn laten vervangen. Van onder tot boven zijn er vier kozijnen boven elkaar geplaatst. Het onderste kozijn is van hout, de kozijnen erboven van staal. De prijs mag een een indicatie zijn, waarna een gedetailleerdere offerte kan worden gemaakt.

Kozijn en buitendeur met hang- en sluitwerk plaatsen

Een voordeur met hang- en sluitwerk plaatsen. De oude deur eruit halen en in overleg afvoeren. Een portiekdeur met een ruit(je) erin. Het kozijn is er beschadigd dus die moet ook vervangen worden. Het is een normaal formaat deur.

Portiekdeur vervangen

De voordeur van mijn appartement wil ik graag laten vervangen. De deur is op een galerij. De onderburen hebben een heel mooie nieuwe buitendeur. Een houten deur met een aluminium of stalen kozijn. Wat kunt u aanbieden en wat zijn de kosten?