Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Polycarbonaat platen aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: polycarbonaat platen aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: polycarbonaat platen aanbrengen

Overkapping maken

Ik wil in de achtertuin een overkapping laten maken. De tuin heeft de vorm van een driehoek. De overkapping zal 4 bij 5 bij 6 meter gaan worden. het dak en 1 zijkant moeten worden gedicht met polycarbonaat platen en de profielen dienen van aluminium te worden. De oude overkapping dient eventueel door de vakman verwijderd en afgevoerd te worden.

Terrasoverkapping vervangen

Ik wil graag op korte termijn de polycarbonaat platen van mijn terras overkapping vervangen voor een lichtstraat met polycarbonaat platen. Formaat betreft (ongeveer) 420 cm. Breed en 170 cm. Lengte. Voorbeeld zoals het moet worden betreft foto 0244. De anderen foto's betreft de huidige situatie.

Polycarbonaat platen aanbrengen

Ik heb in mijn tuin een soort speelruimte gebouwd voor mijn kinderen met daarop een dak van 5 x 3 meter. Daarop liggen dunne golfplaten, maar dat voldoet niet. Ik wil er graag stevige polycarbonaat platen op laten leggen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Afdak van polycarbonaat platen maken

Ik wil graag 6 schuine afdakjes van polycarbonaat laten maken in een steeg. Afmetingen 1210 bij 2000 mm. Met een houten onder constructie.

Afdak van aluminium of hout maken

En afdak van aluminium liggers of hout. Dak met polycarbonaat platen melk wit van kleur. Van ongeveer 3.07 bij ongeveer 3.10 dit is tussen 3 muren in. Dan bij de laagste kant en afsluiting van de tocht meteen en goot voor regen water. Er is tevens en water regen afvoer buis binnen 10 cm te plaatsen.

Terrasoverkapping laten maken

Ik wil een houten terrasoverkapping laten maken, het dak wil ik graag polycarbonaat platen laten leggen. De overkapping word 5 x 3 meter groot en in overleg wil ik graag de benodigde materialen aanschaffen.

Bij de woning passende carport maken

Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het plaatsen van een carport. De afmeting is ongeveer 3.30 meter breed en 6.50 meter lang. Ik denk aan aluminium palen met polycarbonaat platen.

Overkapping laten plaatsen

Wij willen graag een overkapping tussen de tuin schutting en de schuur laten maken. Het dak moet gemaakt worden van polycarbonaat platen. Er hoeven geen zijwanden geplaatst te worden (dit zijn de schuur en de schuttingen die reeds aanwezig zijn). Graag complete overkapping inclusief benodigde balken en bevestigingsmateriaal meenemen in berekening. De breedte tussen de schutting en schuur is 250 cm en de diepte van tuin tot schutting is 320 cm. Hoogte is 250 cm. Deze maten zijn ongeveer.

Afdak laten plaatsen

Ik wil een afdak laten plaatsen van hout met polycarbonaat platen. Het afdak van ongeveer 3 bij 2 meter zal boven de keukendeur geplaatst gaan worden.

Overkapping van hout plaatsen

Ik wil graag een overkapping laten plaatsen, tegen de garage aan. De overkapping gaat dienst doen als houtopslag, parkeerplaats voor aanhanger en in de winter berging van tuinmeubelen. De afmetingen zijn ongeveer 7 meter bij 2.90 meter, en maximale hoogte is 2.40 meter. Het dak moet schuin aflopend zijn, en of van polycarbonaat platen, of van ander soort platen. Met dakgoot voor hemelwaterafvoer. Overkapping gaat dus niet dienen als leefruimte, maar alleen voor opslag. Reacties in eerste instantie gaarne via mail.

Partners

Partners van Casius