Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plastic overkapping boven voordeur monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plastic overkapping boven voordeur monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plastic overkapping boven voordeur monteren

Plastic overkapping boven voordeur monteren

Ik wil een onderhoudsvrije plastic overkapping boven mijn voordeur hebben en de oude houten overkapping laten verwijderen en afvoeren. De verschillen tussen twee soorten overkappingen moeten netjes worden weggewerkt.

Fietsoverkapping realiseren

Een fietsoverkapping in de tuin van 1,90 m bij 1,90 m waarbij ook wat van de tegels verlegt moet worden. De overkapping hoeft niet dicht gemaakt te worden aan de zijkanten. Daarnaast willen we graag houten bakken om twee klikos en daarbij een extra bak voor de plastic afvalzakken.

Veranda/overkapping aan huis

Een overkapping plaatsen van hout met plastic dak van 3 meter breed en 2,70 lang. 3 palen aan de voorzijde, de achterkant zit aan het huis vast. Met vlonders op de grond en een klein hekwerkje aan de voorzijde tussen de 2 palen, 1 kant moet afgetimmerd worden met planken/schrootjes.

Bestaand dak (hout en ...

Bestaand dak (hout en polycarbonaatplaten: lek en rot) slopen, nieuwe steunbalken en plat dak van hout plaatsen met afschot, goede dakbedekking. In het dak over een zo groot mogelijke breedte en verder de gehele lengte (ivm zoveel mogelijk lichtdoorlating) het waterdicht inplaatsen, onder een matige helling, van glasplaten, veiligheidsglas o.i.d. Beslist geen plastic platen meer! Doorzichtige materiaal beslaat zeer groot deel van de carport. Carport zit tussen schuur en zijschutting en voorzijde van het huis. schuur staat ca. 2 meter van het huis af, waardoor open ruimte voor keukenraam. Dit is nu overdekt, maar dringend aan vervanging toe. Doel is een droge, veel lichtdoorlatende overkapping van de ruimte voor het huis, voor o.a. auto. Geen gebogen glasconstructie e.d.