Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond verlagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond verlagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond verlagen

Plafond verlagen

Voor onze nieuwbouw woning zijn wij nieuwsgierig naar uw offerte betreffende: Verlagen plafond (met bijlage beg grond) In de keuken en de eetkamer willen wij een kader rondom verlagen en voorzien van inouwspots waardoor een verlaagde rechthoek ontstaat. Het kader willen we zo’n 50cm breed maken. De tekening van de keuken en eetkamer met ingetekend kader stuur ik als bijlage mee. Op die tekening is ook te zien dat het aanluitpunt in beide ruimtes buiten het te verlagen kader valt. Graag indien mogelijk een offerte met en zonder deze verplaatsing van de elektra. De bijlage met in potlood de twee te verlagen kaders voeg ik toe.

Plafond in de badkamer verlagen

Het plafond in de badkamer moet verlaagd worden en voorzien worden van inbouwspots. Hoeveel dit verlaagd moet worden ligt een de mogelijkheden, graag advies hierover. Lengte: 257 cm, breedte: 209 cm. Materialen in overleg.

Verlaagd plafond met spots aan laten brengen

We hebben in 2015 een woning gekocht. De lichtpunten zitten op verkeerde plaatsen, ook is het plafond niet mooi egaal. We willen graag ons plafond zo minimaal mogelijk verlagen waarbij we aan opbouwspots dachten om op die manier het verlaagd plafond zo dun mogelijk te houden. De oppervlakte voor het verlaagd plafond is zo'n 50 m2. We horen graag van u.

Verlaagd plafond met spots plaatsen

Wij willen graag het plafond circa 55 m2 minimaal verlagen (naadloos) met inbouwspots langs de wanden. Het gaat om de woonkamer, keuken, hal en toilet. Materialen geleverd door vakman. Voor spots kunnen wij eventueel zelf zorgen (Wij willen graag dimbare messingkleurige ledspots). Per 1 mei is de oplevering van de woning. we dachten ergens in de 2e week van mei met deze klus te starten.

Plafond verlagen in keuken en badkamer

Het betreft een verlaagd plafond voor in de keuken, 9 m2, en een verlaagd plafond in de badkamer 6 m2. In beide verlaagde plafonds willen we graag inbouwleds.

Plafond verlagen en spotjes inbouwen

Wij willen graag onze plafond verlagen in de woonkamer/keuken. Zie aub tekening hier -content/uploads/03-VK_fase-3_H_type-B1-s. Pdf

Plafond verlagen

Wij willen graag onze plafond verlagen in de woonkamer/keuken. Zie aub tekening.

Plafond in woonkamer, keuken, gang en wc verlAGEN

Ik wil graag de kosten weten van het laten verlagen van ons plafond. Het betreft een nieuwbouwwoning. Het gaat om een Split-Level woning; de keuken ligt hoger dan de woonkamer. We willen graag ibouwspots aan laten brengen in huis en de riggels in het huis zien kwijt te raken. Het gaat om een oppervlakte van 50 m2. Ik zie graag een prijs tegemoet en eventueel voorbeelden. Graag een totaal prijs incl materialen en excl materialen.

Verlaagd plafond in keuken aanbrengen

Het verlagen van het plafond, ongeveer 30 cm, boven het keukenblok. Dit bedraagt een lengte van 200 cm en een breedte van 110 cm.

Plafond keuken verlagen

Voor onze nieuwe woning zijn we op zoek naar een vakman voor het verlagen van het plafond in de keuken. Het gaat om ongeveer 10 m2 met daarin een afzuigunit, 2 afvoer punten ten behoeve van een mechanische ventilatie en een zestal inbouwspots. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen.