Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond renoveren

Plafond renoveren

De uitbouw heeft gipsplaten. Boven de keuken aansluitend is betonnen gestucte plafond flink beschadigd. Rest van T plafond kan wel een lik verf gebruiken. Ik wil graag dat dit weer 1 mooi aantoonbaar geheel word voor een mooi prijsje. Ik heb totaal geen idee van de kosten dus ontvang graag een vrijblijvende offerte/kosten indicatie.

Een trap renoveren

Goedendag, Bij de huidige stalen spiltrap van ons nieuwe woning ontbreekt er een trapleuning. Daarom willen wij graag bij jullie een nieuwe trapleuning aanvragen. Plan is om de complete leuning+balustrade (1e en 2e verd.) van de trap te vervangen, afhankelijk van wat mogelijk is. De rest van de stalen spiltrap is witgekleurd. Hoogte vloer tot plafond is : Beganegrond : 261 cm. 1e verdieping : 239 cm Momenteel wonen wij er nog niet maar we maken binnenkort graag een afspraak ter plaatste.

Plafond renoveren

Ik wil graag een nieuw plafond inzetten in mijn slaapkamer. Het huidige plafond (gipsplaten) is niet netjes opgezet/afgewerkt en aan vervanging toe. Ik zou graag een offerte willen. Mijn plafond is 3,5 meter lang en 2,5 meter breed ongeveer. In overleg mag de vakman het verwijderen. Daar wil ik graag een indicatie voor hebben. Ook moet er elektra in het plafond voor spotjes.

Trappen renoveren en schilderen

Graag wil ik mijn twee trappen laten renoveren inclusief de wanden schilderen of stuken, net wat beter is. Het heeft geleden onder water schade en het plafond in mijn toilet. Op de eerste trap wil ik klik laminaat. Die trap moet ook kaal gemaakt worden, aangezien ik dat niet zelf kan. Zoals u op de foto kunt zien heeft die trap 1 draai. De trap naar zolder, wil ik geschuurd en gelakt hebben. De muren verven en de plinten, tevens de muur tot aan het plafond van de zolder. Deze trap heeft twee draaien. Beide trappen bestaan uit 12 treden. Als u mij aan kan geven wat ik daarvoor moet inkopen, zou ik dat fijn vinden.

Houten buitentrap renoveren of nieuwe plaatsen

De houten buitentrap moet gerenoveerd worden, of mogelijk geheel vernieuwd. De ophanging is half los, de planken op het tussenstuk liggen deels los en het plafond daaronder ligt eruit. Maar andere delen zijn nog goed. Zie de bijgaande tekening en foto’s. Een eventuele nieuwe trap moet vrijwel hetzelfde worden. Kunt u een prijsindicatie of advies geven? Wanneer heeft u tijd?

Trap en trapgat renoveren

De klus betreft een renovatie van het trapgat en de trap. Nieuwe wanden in het trapgat, nieuw plafond en de trap renoveren (met hele overzettrede plaatsen). Kabels beter weg werken en er hangt een grote boiler in het trapgat die wij ook graag weggewerkt willen hebben met deurtjes.

Verlaagd plafond badkamer renoveren

Wij willen graag ons verlaagde plafond van onze badkamer laten renoveren. Is het om gelijk om iemand te laten komen naar de locatie? Graag afspraak op woensdag en/of vrijdag. Het verlaagde plafond was gedaan door onze buurman, niet lang geleden maar het is niet goed uitgevoerd. Er zitten nu allemaal barsten in. Het gaat om een plafond van gips.

Velux dakkoepels vervangen en plafond renoveren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van 3 oude Velux dakkoepels. Ik wil deze graag moderniseren. Daarom wil ik dubbelwandige koepels laten monteren, zodat er ook maximale geluidsisolatie is. Verder overweeg ik een oud plafond in de slaapkamer laten isoleren en vervangen. Daarover wil ik advies van de vakman.

Carport renoveren en opknappen

We willen graag nieuwe boeiborden van onze carport en een nieuw plafond erin. Trespa lijkt ons het beste i.v.m. minder onderhoud. De carport heeft 2 lange zijden van 4 meter en de korte zijden zijn ongeveer 3 meter. In het plafond zitten een aantal spotjes, die wij ook weer in het nieuwe plafond willen hebben.

Plafond van de keuken renoveren

Ik wil graag mijn plafond laten renoveren in mijn keuken. Het moet met nieuwe gipsplaten vervangen worden, er zitten nu gipsplaten op die beschadigd zijn en aan vervanging toe zijn. Het totale oppervlakte is 12 vierkante meter. Er zitten houten balken onder. Graag ontvang ik een offerte hiervoor inclusief afwerking (geschilderd) en materiaal.