Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plafond bijkeuken isoleren en afwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plafond bijkeuken isoleren en afwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plafond bijkeuken isoleren en afwerken

Gipsplaten plaatsen op muren en plafond

Er moet in mijn bijkeuken opnieuw gipsplaten tegen de muren aan gemaakt worden na lekkage. Het gaat om muren van totaal ongeveer 30 m2 en een plafond van ongeveer 20 m2 die apart meegerekend moet worden.

Plafond bijkeuken isoleren en afwerken

Bestaande gipsplatenplafond (ong. 3x3) verwijderen en het plafond opnieuw goed isoleren en afwerken met gipsplaten. Er is een plafond lichtpunt.

Kasten maken en planken bevestigen

Ik wil graag een aantal kasten en opbergplanken laten plaatsen. In de bijkeuken wil ik 3 schuifdeuren van een Storemax kast laten aanbrengen met planken erachter, deze deuren moeten nog besteld worden. Op de slaapkamer een kast ombouwen naar een inloopkast, er komt ook een Storemax kastdeel (circa 145 cm breed) bestaand uit legplanken en lades, twee losse gaderobestangen en nog een losse plank. Tevens moet een verlaagd plafond/vliering worden verwijderd in de kastruimte. Op de zolder wil ik 3 a 4 wandplanken plus strips laten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Plafond in de bijkeuken maken

Plaatsen plafond in bijkeuken van ongeveer 3m2

Verlaagd plafond vervangen

Een nieuw verlaagd plafond plaatsen en de oude verwijderen met eventueel inbouwspot in de bijkeuken. Lengte 185 cm en de breedte 165 cm Graag een indicatie van de kosten.

Schuifdeuren plaatsen

Wij hebben bij de Praxis vier schuifdeuren gekocht voor onze bijkeuken. De breedte is ongeveer 3.50 meter. Deze moeten in de volledige breedte geplaatst worden. Wij vragen hiervoor iemand die ervaring heeft om de boven- en de onderkant, de geleiders in het plafond en vloer loodrecht vast te maken, zodat de deuren vlekkeloos heen en weer kunnen rollen. De klus lijkt ons niet veel werk, maar vraagt alleen ervaring en kracht.

Divers timmerwerk laten uitvoeren

- Begane grond - Plafond Het verlagen van de plafonds in woonkamer/keuken/toilet en bijkeuken. De plafonds worden met circa 30 cm verlaagd d.m.v houten regels met hieronder een rachelwerk van panlatten, op het rachelwerk 9 mm plafondplaten bevestigden. Het plafond in de keuken moet ter plaatse van het kookeiland extra verlaagd worden. - Plinten De gehele begane grond voorzien van een 15 mm dikke mdf plint met een hoogte van circa 19 cm, de stopcontacten voor een deel in de plinten frezen De plinten in de grondverf of geheel afgewerkt aanleveren. - Keuken Tussen de muur en einde keuken 8 mm mdf stroken bevestigen, ook tussen de bovenkant keuken en het plafond. - Waterontharder Om de waterontharder een kast van 15 mm mdf plaatsen, met aan de voorzijde een luik om te kunnen bijvullen. *1e Verdieping - Kast In de kast op de overloop 18 mm multiplex schappen aanbrengen, aantal in overleg. 1 Zijkant met een 18mm multiplex plaat afwerken om de leidingen weg te werken. - Toilet De achterwand van de wc voorzien van een voorzetwand, het plafond verlagen d.m.v. een rachelwerk met daarop gipsplaten. - Douche Ter plaatse van de douche een verlaagd plafond maken d.m. v rachelwerk met hierop vochtbestendige gipsplaten. - Plinten De gehele 1e verdieping wordt voorzien van een 9 cm mdf plint met een dikte van 12 mm. * Zolder - Plafond Over de gehele zolder een gipsplaten plafond op rachelwerk aanbrengen met als randafwerking een plint. - Luik Om op het dak te kunnen komen moet er in het plafond een luik met een afmeting van circa 60x60cm geplaatst worden. Het luik aan de bovenzijde voorzien van dakleer. - Koplatten Latten op de kozijnen monteren t.b. v het stucwerk, over de latten en stucwerk moeten 12mm mdf koplatten bevestigd worden. - Plint Op de gehele zolder 9 cm mdf plint met een dikte van 12 mm aanbrengen

Plafond met systeemplaten vervangen

Na waterschade hebben wij een gehavend plafond van ongeveer 10 m² in onze aangebouwde bijkeuken. De kapotte platen zijn inmiddels verwijderd. Wij willen er een nieuw plafond laten plaatsen met lange systeemplaten, 4 tot 5 mm dik, kleur wit. Daarboven moet eerst steenwol isolatiemateriaal worden aangebracht. In de platen moeten ook vier of vijf LED-spots worden geplaatst. Er is al elektra voor aanwezig. Het plafond moet met bijpassende plinten worden afgewerkt. Wij ontvangen graag een offerte voor de verzekering.

Kast in de bijkeuken maken

Ik wil een kast in mijn bijkeuken met plafond hoge deuren. In die kast plaats voor wasmachine en droger.

Nieuwe gipsplaten op het plafond aanbrengen

We hebben door lekkage platte dak van bijkeuken schade aan het plafond. De lekkage is opgelost echter dienen er 3 nieuwe platen geplaatst te worden.