Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen van een tuinpoort? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen van een tuinpoort. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen van een tuinpoort

Plaatsen van tuinpoort

Door de storm is mijn tuinpoort kapot gewaaid, deze moet vervangen worden. De tuinpoort is geen doorsnee afmeting. Deze zal op maat gemaakt moeten worden van een houten schutting deel inclusief beslag en slot. De bevestiging is tussen 2 stenen muren.

Openslaande tuinpoort plaatsen

Voor de toegang tot mijn achtertuin wil ik een dubbele tuinpoort plaatsen van minimaal 3 meter breed en 2 meter hoog. Deze kan aan een zijde tegen het huis worden geplaatst, maar aan de andere zijde zal een paal geplaatst moeten worden. Vanwege de symmetrie is aan beide zijden een paal waarschijnlijk mooier. Er mag geen balk boven de poort worden gebruikt. Poort moet voorzien zijn van deugdelijk hang en sluitwerk. Materiaal: hardhout of geïmpregneerd grenen.

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Graag willen wij de gemeenschappelijke poort naar onze tuinen laten repareren of vervangen. Het betreft een deur met aan weerszijden 10-20cm deurposten. Nu klemt de deur en is aan onderzijde beschadigd. Graag ontvangen wij een offerte voor reparatie en voor een nieuwe poort van hardhout met slot (eventueel cijfercode).

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Tuinpoort 93 breed, hoogte 200 hardhout

Plaatsen van een tuinpoort

Betreft een tuinpoort die geplaatst moet worden inclusief draagbalk

Tuinpoort plaatsen

Ik wil graag een tuinpoort laten plaatsen. Poort aan een zijde aan de schuur. Aan de andere zijde een paal. En bovenop een paal. Met hang- en sluitwerk.

Tuinpoort incl. kozijn laten plaatsen

Graag willen wij een nieuwe tuinpoort, inclusief kozijn laten plaatsen inclusief slot. Huidige poort en kozijn zijn rot. We willen graag een houten dichte poort, grijs of donkergrijs of overschilderbaar. Aan beide kanten staat het kozijn tegen stenen muur kolommen van de omheining. Breedte tussen stenen kolommen 98cm. Hoogte ca 210cm. Graag offerte inclusief poort, kozijn en alle materialen.

Nieuwe tuinpoort met kozijn monteren

Graag willen wij een nieuwe tuinpoort, inclusief kozijn laten plaatsen inclusief slot. Huidige poort en kozijn zijn rot. We willen graag een houten dichte poort, grijs of donkergrijs of overschilderbaar. Aan beide kanten staat het kozijn tegen stenen muur kolommen van de omheining. Breedte tussen stenen kolommen 98 cm. Hoogte c.a. 210 cm. Graag offerte inclusief poort, kozijn en alle materialen. In de bijlage zoals de situatie nu is.

Tuindeur plaatsen

Wil graag en nieuwe tuinpoort laten plaatsen. Tuindeur gezien op praxis. Is al online besteld maar moet nog binnenkomen. Inclusief voorwerk (oude demonteren) en eventueel de huidige palen vernieuwen. Tuin is goed bereikbaar..

Tuinpoort laten plaatsen

Tussen houtenschuur en woning.. breedte 1.20 meter .. hoog 1.80 meter. materiaal aanwezig palen en poort plus beslag.