Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen van een tuinpoort? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen van een tuinpoort. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen van een tuinpoort

Plaatsen van een tuinpoort

Betreft een tuinpoort die geplaatst moet worden inclusief draagbalk

Tuinpoort plaatsen

Ik wil graag een tuinpoort laten plaatsen. Poort aan een zijde aan de schuur. Aan de andere zijde een paal. En bovenop een paal. Met hang- en sluitwerk.

Tuinpoort incl. kozijn laten plaatsen

Graag willen wij een nieuwe tuinpoort, inclusief kozijn laten plaatsen inclusief slot. Huidige poort en kozijn zijn rot. We willen graag een houten dichte poort, grijs of donkergrijs of overschilderbaar. Aan beide kanten staat het kozijn tegen stenen muur kolommen van de omheining. Breedte tussen stenen kolommen 98cm. Hoogte ca 210cm. Graag offerte inclusief poort, kozijn en alle materialen.

Nieuwe tuinpoort met kozijn monteren

Graag willen wij een nieuwe tuinpoort, inclusief kozijn laten plaatsen inclusief slot. Huidige poort en kozijn zijn rot. We willen graag een houten dichte poort, grijs of donkergrijs of overschilderbaar. Aan beide kanten staat het kozijn tegen stenen muur kolommen van de omheining. Breedte tussen stenen kolommen 98 cm. Hoogte c.a. 210 cm. Graag offerte inclusief poort, kozijn en alle materialen. In de bijlage zoals de situatie nu is.

Tuindeur plaatsen

Wil graag en nieuwe tuinpoort laten plaatsen. Tuindeur gezien op praxis. Is al online besteld maar moet nog binnenkomen. Inclusief voorwerk (oude demonteren) en eventueel de huidige palen vernieuwen. Tuin is goed bereikbaar..

Tuinpoort laten plaatsen

Tussen houtenschuur en woning.. breedte 1.20 meter .. hoog 1.80 meter. materiaal aanwezig palen en poort plus beslag.

Tuinpoort maken en plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen en maken van een houten tuinpoort van geïmpregneerd hout (bijbehorend bij de huidige schutting. De bestaande palen staan niet meer stevig en moeten ook vervangen worden op zodanige manier dat het er een hele tijd tegen kan. De bestaande schuttingdelen moeten hier weer op aansluiten. Het verwijderen van de oude poort hoeft niet meegenomen te worden in de offerte. De gewenste poort is ongeveer 1 meter breed en 1,9 meter hoog en moet kunnen worden afgesloten.

Praxis tuinpoortje monteren

Mijn schoonmoeder heeft bij Praxis een tuinpoortje gehaald maar dit staat nu in de garage met de palen en alles. Ze heeft nu een paar planken gefrutseld als poort met een fiets staan die dient als tuinpoort. Ik wil graag zo snel mogelijk iemand de poort laten plaatsen.

Tuinpoort laten plaatsen

Wij hebben een achterom met pad langs de zijmuur van onze garage waar momenteel nog geen afsluiting is. Wij willen daarvoor een tuinpoort van Gamma kopen van ongeveer 100 cm breed en die daar laten monteren inclusief hang- en sluitwerk. We laten ons hier graag even adviseren wat wij daarvoor nodig hebben en ontvangen daarbij uw offerte voor alle montagekosten.

Tuinpoort uit twee delen plaatsen

Wij wonen in een hoekhuis en hebben daar aan de zijkant een oude houten poort verwijderd. We hebben een nieuwe dubbele poort gekocht en willen deze nu laten plaatsen. De poortdeuren moeten worden bevestigd aan 2 palen die in beton verankerd moeten worden. De deuren zijn elk 150 cm breed en 180 cm hoog. De totale breedte van ons oprijpad is 490 cm. Er moet naast de poortdeuren dus nog een stuk worden dicht gemaakt met planken. Wij willen graag een afspraak maken om de klus hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius