Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen speelhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen speelhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen speelhuis

Plaatsen speelhuis

Ik ben op zoek naar iemand die een Milan speelhuis voor mij kan plaatsen. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

KARWEI speelhuisje laten monteren

Wat kost het plaatsen van een houten speelhuis. Half open, met een puntdak en tafel en bankjes erin. In de folder Idee van de maand mei, prijs 199,- euro. Geschat ruim 1 x 1 meter. Afbeelding te vinden in het magazine op de site, doorklikken op de homepage bij Aanbiedingen en acties - bekijk de folder. Graag zou ik willen weten hoeveel het kost om hem in elkaar te laten zetten. Liefst via email.