Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen rolluiken 4 ramen waarvan 2 schuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen rolluiken 4 ramen waarvan 2 schuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen rolluiken 4 ramen waarvan 2 schuin

Slaapkamerramen veranderen

Ik ben op zoek naar iemand voor het veranderen van boven ramen van gewoon naar klapraam, omdat ik rolluiken wil plaatsen. Ik ontvang graag een offerte.

Plaatsen rolluiken 4 ramen waarvan 2 schuin

Het leveren en plaatsen van rolluiken voor 4 stuks ramen. Raam 1: bxh 160x175 schuine zijde begint op 77 cm hoogte. Raam 2: idem aan 1 Raam 3: bxh 154x165 Raam 4: bxh 179x227 Graag elektrisch bediend inclusief afstandsbediening. Ronde kap. Kleur antraciet. Aansluitingen elektra wordt voor gezorgd, houtwerk wordt binnenkort vervangen en dan komen er 230 kabels voor de luiken vrij. Graag offreren per raam.

Rolluiken plaatsen

Bij 2 slaapkamer ramen wiilen wij rolluiken laten plaatsen. Op de 1e etage. Allebei 165 cm hoog en 1 kozijn van 1 meter breed en 1 van 58 cm breed. De maat is van het kozijn. Liefst zelf komen opmeten zodat de goede maat besteld kan worden.

Dakramen inmeten, bestellen en plaatsen

Ik zoek een monteur die langs kan komen om eerst maten op te nemen, juiste dakramen en rolluiken bestelt en alles kan plaatsen en goed afwerken. Ik zit te denken aan 2 enkele Velux dakramen naast elkaar.

Kozijnen met elektrische rolluiken plaatsen

Het vervangen van 2 ramen (2,5 meter breed x 1,5 meter hoog) door ramen met (inbouw) rolluiken.

Draaiende delen van kozijnen aanpassen en rolluiken plaatsen

Draaiende delen van twee kozijnen aanpassen. Wij willen aan de achterkant op de eerste verdieping graag 2 rolluiken hangen maar in beide hardhouten kozijnen zit een openslaand raam wat naar buiten toe draait. En dat raam loopt helemaal door tot bovenaan en eindigt ter hoogte van de goot. Dus als we nu een rolluik zouden hangen kan door de bak van het rolluik het raam niet meer open. We komen ongeveer 10 cm te kort aan de bovenkant. Dus de vraag is dit voor een voor ons acceptabel bedrag opgelost kan worden. Ik had zelf al paar opties bedacht, maar misschien heb jij nog betere ideeën: - kozijn en raam aanpassen zodat het voortaan naar binnen toe open gaat - eventueel een vast bovenlicht plaatsen en draai gedeelte kleiner maken, dan kan het raam gewoon naar buiten open blijven gaan maar hebben we dus wel ander glas nodig. - omdat we maar 10 cm hoeven te winnen is draaigedeelte 10 cm kleiner maken en met hout boven die 10 cm weer dichtmaken misschien ook een optie. Allen twijfel ik of dat mooi is... Het gaat om 2 hardhouten kozijnen, en door de aanbouw is het heel makkelijk werken zonder ladder vanaf het platte dak. De draaiende delen zijn nu allebei H=153 x B=70 cm. Schilderen is net nodig en doen we zelf wel na de werkzaamheden. Graag hoor ik de ideeën van een vakman, en een prijs indicatie voor het aanpassen, en als je de rolluiken ook kan leveren en plaatsen is dat ook bespreekbaar. Ter plekke komen kijken mag altijd.

Timmerklussen in huis

Ik heb wat klussen in huis die ik graag wil laten uitvoeren. Ik wil graag een plafond laten maken op de zolder (ongeveer 10 m2). Ik wil graag een vliering laten maken van ongeveer 5 m2. Ik ook graag 2 kozijnen in de badkamer laten maken, er zit nu nog niets. Ik wil graag 5 rolluiken en 2 horren laten plaatsen.

Draairamen vervangen voor draai-/kiepramen

Ik ben me aan het oriënteren wat het kost om de bestaande, naar buiten draaiende, ramen te vervangen voor draai-kiepramen in de bestaande houten kozijnen, zodat we in de toekomst eventueel rolluiken kunnen laten plaatsen. Uiteraard moet er ook isolatieglas in. Dit zijn de dagmaten waar de draairamen in zitten: Draairaam 1 & 2: Dagmaat: 720x1255mm (bxh) Draairaam 3: Dagmaat: 715x1255mm (bxh) In de bijlages zit o.a. een schets van de situatie. Graag ontvang ik een prijs per raam, incl. BTW en montage.

Velux dakraam en rolluiken monteren

Wij willen graag 1 Velux dakraam vervangen en 2 Velux (electrische) rolluiken laten plaatsen. Type dakraam is GGL S06, voor beide ramen.

Rolluiken plaatsen en dakramen monteren

Wij willen op onze zolder graag drie dakramen monteren van ongeveer 1 bij 1 meter. Tevens willen wij voor onze dakkapel rolluiken laten plaatsen. De dakkapel is 6 meter breed en 1 meter en 50 centimeter hoog. Het mooiste zou zijn als de bak niet groter is dan 10 bij 10 centimeter zodat hij er mooi onder valt. Eventueel willen wij in de woonkamer twee open slaande deuren plaatsen, nu zit daar een raam van 220 bij 150 en er zit al een balk boven.

Partners

Partners van Casius