Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen van plafond in carport en inbouwspots? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen van plafond in carport en inbouwspots. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen van plafond in carport en inbouwspots

Plafond vervangen

Er moet een nieuw plafond in, vanwege schimmel en daarbij moet er een iets gemaakt worden voor afzuiging. In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Plafond plaatsen

Plaatsen van plafond in carport en inbouwspots

Plaatsen van een carport plafond van trespa inclusief raggelwerk. Afmetingen breedte; 3,60 met uitloop naar 4,10 en lengte,3,90. Tevens plaatsen van 4 inbouwspots met bewegingssensor. Graag prijsopgaaf inclusief materialen maar exclusief de spots.

Op maat gemaakte keukenkasten met trap

Ik heb een plafond van 3,7 meter in de keuken. Ik wil kasten in keuken plaatsen voor de hele hoogte - kasten van 3.7 m, en ik wil een trap voor die kasten. Kunt u mij helpen?

zolder plafond verlagen

Ik woon in een hoekwoning met een opgetild zadeldak. Ik wil graag, het plafond verlagen tot net boven de dakramen. Graag wil er ook wat spotjes in laten plaatsen zodat de zolder goed verlicht is. de oppervlakte van de zolder is ongeveer 30 m2

Plafondplaten plaatsen

Ik heb een plafond van 17 m2 bij de praxis gekocht, hier wil ik graag gaatjes in hebben voor 9 spotjes. de platen heten pan o quick xl en zijn 60x120. Het gaat om het plafond om de keuken. Graag plafond plaatsen en spotjes boren + spotjes plaatsen.

Plaatsen dakramen en zolder isoleren

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van 2 dakramen in een schuin dak. Afmetingen van het dakraam 134x140. Ook willen wij de zolder goed laten isoleren en een plafond laten plaatsen. De huidige situatie is dat er 1 klein dakraampje zit. De zolder is afgetimmerd met gipsplaat met daar achter steenwol.

Verlaagde plafonds met inbouwspots boven keukeneiland en spoelgedeelte plaatsen

Graag zou ik via deze weg een offerte willen aanvragen voor twee verlaagde plafonds in de keuken van onze nieuwe woning. 3 maart krijgen wij de sleutel en start de verbouwing. De stucadoor zal eind week 13, begin week 14 starten op de verdieping van de keuken. Dus als de plafonds uit gipsplaat bestaan en sausklaar afgewerkt kunnen worden door de stucadoor, zou uitvoering begin week 13 perfect zijn. De gewenste afmetingen en specs van de verlaagde plafonds zijn als volgt (tekeningen beschikbaar): Boven kookeiland: ca. 2200x1100, incl. 6 dimbare LED spots. Boven spoelgedeelte: ca. 3200x700, incl. 4 dimbare LED spots. Graag overleg over hoe het beste een voedingspunt naar de twee verlaagde plafonds te krijgen. Qua hoogte van de verlaagde plafonds, willen wij het minimaal houden en aansluitend tegen het plafond. Ik hoor het graag en bij voorbaat dank voor de moeite.

Verlaagd plafond realiseren

Wil graag een verlaagd plafond aanbrengen in de keuken voor het plaatsen van inbouwspotjes, plafond is 13 m2. Ik laat mij verder graag adviseren.

Verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap

Ik wil graag een vaste houten trap naar zolder plaatsen. er is noodzakelijk een gat maken in het betonnen plafond. Het plafond is 2.70 m/ 2.50 m hoog. Er is een vlizotrap aanwezig, deze moet weg en het gat moet dichtgemaakt worden. Eerst moet de trap een paar treden recht worden, dan een kwartslag naar links en naar boven een kwart draai.

keuken plafond verlagen voor inbouw spots

Ik zou graag mijn plafond in de keuken (deels) verlagen om inbouwspots te kunnen plaatsen, denk ongeveer 6 tot 8.

Partners

Partners van Casius