Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen deurdranger buitendeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen deurdranger buitendeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen deurdranger buitendeur

Plaatsen deurdranger buitendeur

Onze voordeur klemt en we willen graag een deurdranger laten plaatsen dit zodat de deur niet zo hard dicht knalt. De scharnieren zijn gedateerd. Het elektrische slot werkt prima. We willen graag weten wat dit gaat kosten.

Deurdranger installeren

Ik wil graag op 2 deuren drangers laten plaatsen!

Deurdranger plaatsen

Ik wil graag een buitendeur dranger plaatsen aan een deur van het gangpad. De oude dranger blijft bij vochtig weer hangen. Deze sluit namelijk niet.

Deurdranger op binnendeur plaatsen

Ik wil graag de kapotte deurdranger op onze binnendeur laten vervangen door een nieuwe. Let op dit is op een bedrijfsadres. Ik heb nog geen nieuwe deurdranger, dus ik zou graag een offerte voor een nieuwe deurdranger inclusief montage ontvangen.

Deurdranger monteren op buitendeur

In een voormalig schoolgebouw wil ik op twee buitendeuren die intensief gebruikt worden deurdrangers laten plaatsen. Er zitten nu drangers op waarbij de deur te hard dicht klapt. Het zijn twee zware houten deuren die een beetje rond lopen met een hoogste punt van 2,5 meter.

Deurdranger monteren op buitendeur

Wij willen graag een deurdranger laten plaatsen op de (redelijk zware) voordeur van ons kantoor.

Deurdranger plaatsen

Wij willen graag twee deurdrangers op twee deuren laten bevestigen. Betreft houten binnendeuren. Kunt u mij aangegeven wat de kosten hiervoor zullen zijn?

Inbraakwering op de voordeur aanbrengen

Stel, wij leveren een driepunts slot aan en een professionele Dorma deurdranger, kunt u deze dan voor ons plaatsen op een professionele manier, zodanig dat wij hierdoor een inbraakvrije voordeur krijgen voor onze vijf flats?

Deurdranger monteren op de portiekdeur

Voor de centrale toegangsdeur in ons portiek zijn wij op zoek naar een vakman die daar een goede deurdranger kan plaatsen. Wij ontvangen graag uw offerte voor de levering en montage.

Deurdranger plaatsen

Voor de Aviko locatie Cuijk heb ik een klus die ik graag, in dien mogelijk, op korte termijn wil laten oplossen. Het gaat hierbij om het plaatsen van een deurdranger en tochtstrip. Het materiaal hiervoor is niet aanwezig. Graag zou ik voor deze klus bij u een offerte opvragen. Bij vragen kunt u via onderstaande contactgegevens contact met mij opnemen.