Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsen dakraam 55 78? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsen dakraam 55 78. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsen dakraam 55 78

Kozijn dakkapel en kozijn binnendeur vervangen, en nieuw dakraam plaatsen

Onze dakkapel heeft een nieuw kozijn nodig, bij voorkeur kunststof, ook willen we graag een nieuw dakraam laten plaatsen en moet het kozijn van 1 van onze binnendeuren vervangen worden, bij voorkeur door 1 specialist

Plaatsen Velux dakraam

Het gaat om het plaatsen van een Velux dakraam op de vierde verdieping van een appartementencomplex met leien dakbedekking. Plaatsing boven het balkon. (Zie foto) Afmetingen dakraam zijn 114 x 118 cm. Type glas 62. We hebben de woning net gekocht. Het gaat om een VVE. Voor 25 maart zou het uitgevoerd moeten zijn.

Dakraam plaatsen

Ik wil een bestaand dakraam verwijderen, afvoeren en laten vervangen door een 4 pans sneldek kunststof dakraam. Ik weet niet precies wat de maten zijn. Ik ontvang graag een offerte.

Dakraam laten plaatsen

Wij willen een dakraam laten plaatsen in de badkamer (met schuin dak) van 55 x 78 cm. Bij voorkeur op maandag 24 feb of op dinsdag 25 feb. Wat zou dit kosten en zijn jullie beschikbaar op deze data? Alvast bedankt voor uw reactie.

Dakraam leveren en plaatsen

We zouden graag een velux uitzetraam willen laten plaatsen van kunststof PK06 in een bitumen schuin dak op zolder, afwerking binnenzijde wil ik zelf doen dus het is alleen leveren dakraam plaatsen en waterdicht maken.

Vast dakraam in een hellend dak plaatsen

Graag zou ik een vast raam geïnstalleerd willen hebben, om de lichtinval in de woning te vergroten. Het raam hoeft niet open te kunnen. Het betreft een schuin dakpannen-dak. Afmeting raam/ramen om en nabij 360 cm lang (zelfde als klapdeuren+ramen) en 80 hoog.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een offerte om onderstaand type vlak dak raam te plaatsen in een houten vlak dak met bitumen dakbedekking met leislag. Dak is een dunne balklaag met dakbeschot buiten en kraaldelen met gipsplaat er overheen binnen. Geen isolatie. Verdere binnenafwerking verzorgen we zelf. Klus moet voor half maart gereed zijn.

Dakraam zolder

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning op zolder. Het gaat om de afmeting van 134x140 cm en met kunststof kozijnen. Wij willen graag een offerte aanvragen inclusief materiaal en montage.

2 dakramen plaatsen

1 x dakraam 55 x 78 1 x dakraam 78 x 98 Tuimelraam kunststof

Dakraam voor badkamer plaatsen

Ik wil graag een 78 x 98 cm dakraam laten plaatsen (lengte badkamer/schuin dak 3 m). Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius